Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леле изгубил 150денари и сега нема да игра повеќе хахахаха смешки
дебе и ти гледаш на заебанција пиша човекот, не игра спортска има пишано среќата да си ја проба.

Инаку кога не оди не оди шо сакаш напрај, немам фатено веќе една недела, имам уште 500 денари утре најверојатно ќе ги ставам на нешто тенис и ако не испадни малце пауза.

Леле изгубил 150денари и сега нема да игра повеќе хахахаха смешки
Што се трескаш од земја не знам,гледаш дека долго време не игра,и ете сеа го прекршил тоа,па може затоа му е криво.Втора работа 150,200 денари за некого се многу пари ,Рики не е ова стрикно за тебе,и ти се најде овде да продаваш муда за бубрези,стварно многу ме курчат вакви дебилни постови.

Абе не, ја порано играв често, све за ситно онака 2 пати неделно. И коа пресметав, укапирав дека сум две три илјадарки у минус. И си викам заеби, отсеа наместо да играм ги штедам парите. И од тогаш иам бајаги заштедено. Али сеа си викам ај да си го напраам интересно светсково, може и денар ќе фатам. Али првин не фатив, после и од Копачка ме заебаа со коефициентиве, па и второто не го фатив, и си викам fuck this shit :)

Во Бет-Сити 2 игри ми фатија око.

Аргентина да влезе во 1/2 финале беше едно 2.5 коеф.+ ако не се лажам а во 1/8 финале ќе игра со Швајцарија/Еквадор а во 1/4 финале со Коста Рика/Грција мислам.

Најдобриот стрелец на СП дали ќе има 5,6,7 или 8+ гола. Јас мислам дека најдобриот стрелец нема да има 8 гола. За другиве 3 типа најмал коеф. е 3.нешто нз што али сите за иста сума да ги уплатиш на едно би бил ќар.

Најдобрите стрелци у моментов имаат 3 гола. Еве деновиве уште некој да даде ете 4 гола. Али во 1/8 финале очекувам по цврст меч...па нема ваљда Бензема,Нејмар и Милер да ги даваат сите голови за своите екипи ќе даде и некој друг ваљда..

А интересен тип имаше играчите на Јунајтед на СП над/под 8.5 гола..до сега грешка сум или имаат 5 дадено ?

Чикарито 1 има или 2 ? РВП 3.. друг некој има ?

А интересен тип имаше играчите на Јунајтед на СП над/под 8.5 гола..до сега грешка сум или имаат 5 дадено ?

Чикарито 1 и Руни 1 :D Чикарито веќе нема да даде, Англија е во аут, останува уште РВП нема шанси 4 до крај да даде така да минус тапан е :D

Едит: Нани и Валенсија ги забораив :D

Чикарито 1 и Руни 1 :D Чикарито веќе нема да даде, Англија е во аут, останува уште РВП нема шанси 4 до крај да даде така да минус тапан е :D

Едит: Нани и Валенсија ги забораив :D
Значи 5 имаат..а 1.87 беше чинам и за - и за +...интересно типче...ама што да се игра..

Значи 5 имаат..а 1.87 беше чинам и за - и за +...интересно типче...ама што да се игра..
пробај го +, чича руни нани перси до сега се дадени 6 гола. не би ме зачудило да дадат уште 3

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

пробај го +, чича руни нани перси до сега се дадени 6 гола. не би ме зачудило да дадат уште 3

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Во Бет-Сити 2 игри ми фатија око.

Аргентина да влезе во 1/2 финале беше едно 2.5 коеф.+ ако не се лажам а во 1/8 финале ќе игра со Швајцарија/Еквадор а во 1/4 финале со Коста Рика/Грција мислам.

Најдобриот стрелец на СП дали ќе има 5,6,7 или 8+ гола. Јас мислам дека најдобриот стрелец нема да има 8 гола. За другиве 3 типа најмал коеф. е 3.нешто нз што али сите за иста сума да ги уплатиш на едно би бил ќар.

Најдобрите стрелци у моментов имаат 3 гола. Еве деновиве уште некој да даде ете 4 гола. Али во 1/8 финале очекувам по цврст меч...па нема ваљда Бензема,Нејмар и Милер да ги даваат сите голови за своите екипи ќе даде и некој друг ваљда..

Eeeeee, NO.

Нејмар има кватро стаџионе. А има уште 4 меча до крај. По игра на случајност, ако шибне brace, а Бразил констатно го местат и потуркуваат, ке бидеш во проблем.
Со оглед на тоа дека тој ги шутира, слободните, пенали, АУТИТЕ, што знам, не би се коцкал на тој начин.
Фред и онака е во негова сенка.

Eeeeee, NO.

Нејмар има кватро стаџионе. А има уште 4 меча до крај. По игра на случајност, ако шибне brace, а Бразил констатно го местат и потуркуваат, ке бидеш во проблем.
Со оглед на тоа дека тој ги шутира, слободните, пенали, АУТИТЕ, што знам, не би се коцкал на тој начин.
Фред и онака е во негова сенка.
Па ја за плус го рачунав типот, али кога размислив подобро не вреди на такви дебилни игри да се кладам кога има многу бољи опции..

Гледав 2 меча на Французиве, и не знаеа кога е доста со голови.
Го гледав мечот на Еквадор последниот, и примија гол од ебан Хондурас кој 500 минути немаше дадено гол на Светските првенства, и им направија уште 3-4 100% шанси.
Одбраната на Еквадорциве е јака ко нашата опозиција.
Франција да даде гол во прво полувреме има 1.85. Солиден коефициент.

Ама, Франција да даде 2 гола во прво полувреме има фантастични 6.70 во ЗК. Во СЛ е 4.50, Моцарт 5.40.
2-2&3+ во Копачка е исто добар коефициент, петарда.

Ако играат Французиве со прв состав, би требало лесно да има голови на мечов, не гледам како Еквадор ке издржат против Франција. Добар да се проба и за 4+ на 3.35.

Со оглед на тоа дека Швајцарија најверојатно ке го победи Хондурас, Еквадор ке треба уште толку да се отвори.

ај тие што се разбирате околу тенисите,најдов неколку интересни типови,има ли шанси да излезат

Баутиста-9.5+ прв сет
Хантер-9.5+
Цонга-9.5+
Гулбис-9.5+
Мареј-9.5-
Јужни-1
Среботник-1

А се обложивте ли дека Суарез ќе гризне некој? :pos:
Лелее уште се смеам кој ќе ми текне на тоа :pos::pos:.

" @dragonsky " факти:

World Cup goals by club:
Bayern 9
Man United 8
Barcelona 7
Real Madrid 4
Pachuca 3
Liverpool 3
Marseille 3
PSV 3
Wolfsburg 3
...
Chelsea: 2 (ваљда)

Еве колку голови имаат дадено играчите на Јунајтед. Перси има 3, Чичарито 1, Руни 1, Мата 1, Нани 1.. и не ми текнува кој друг.. :D

ааа ми текна, Фелаини. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom