Кисела вода

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
мацо не лжи бе го видовме пред некое време, ваљда прошлата недела:toe: Има ново фризче владееееее:vozbud: Последен наш муабет: -Кај си бе Бубси??
-Во контињер:vozbud:

а фризот?како ја не забележав бре
последениот пат не не регистрираше збореше на телефон...:pipi:
и тоа беше дента кога "Ааааааа Милееее":vozbud:

а фризот?како ја не забележав бре
последениот пат не не регистрираше збореше на телефон...:pipi:
и тоа беше дента кога "Ааааааа Милееее":vozbud:
Вчера го видовме сеуште владее :vozbud:
Лелееееее се убивме од смеа, какви глупости одново од неговата уста :vozbud::vozbud:Мило ли е што уште е жив :pipi:
Плус видовме уште некои нови лудаци, каква населба ејјјјјјј. Владееме :vozbud:

Вчера го видовме сеуште владее :vozbud:
Лелееееее се убивме од смеа, какви глупости одново од неговата уста :vozbud::vozbud:Мило ли е што уште е жив :pipi:
Плус видовме уште некои нови лудаци, каква населба ејјјјјјј. Владееме :vozbud:

тебее ти го направија компјутерот нешто ми спомна расипан ти беше така? :pos2:
Тии тии тии ти да си фатиш дечко од шпанија по можност од барселона мадрид или венеција! :pos2: од кај сакаш бирај :pos2:

Јас сега се доселев во Кисела Вода. Фина населба ама немам комшики за на кафиња. Ако има некој што е за добрососедски односи нека кажува :)

Јас сега се доселев во Кисела Вода. Фина населба ама немам комшики за на кафиња. Ако има некој што е за добрососедски односи нека кажува :)
Нема проблем комшике може да се кафесуваме :)

Ако не е проблем што сум комшија а не комшика :)

Абе баталете кафиња :)
Дајте да удриме една Кисело Водарска собиранка:pop::pop:

Јас сум за само кажете место и термин и да се собереме
Кај сакате бе нема ваљда да ве организира дечко од периферијата на к.вода:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: Јас гарантирам присуство на уште барем 4-5 кајганџии од кисела вода и пржино. Еве предлози паркче кај кулите, паркче кај круме и тако даље:vozbud::vozbud:
BTW убав графит изникна кај паркчето кај кулите :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
grafit1.jpg

Мештани па кај згинавте море?!?
Дајте живнете ја темава кажете некои новости за нашево насеље :icon_lol:
И да, добро би ни дошла една Кисело Водарска собиранка!:helou:

Многу ми се допаѓа Кисела Вода. Убаво,мирно местенце пототово таму позади кулите во Расадник,бидејќи одам често и стварно е многу убаво средено.
Посебно убаво ми е во паркот и горе кај манастирот (не ми текнува како се викаше)

Многу ми се допаѓа Кисела Вода. Убаво,мирно местенце пототово таму позади кулите во Расадник,бидејќи одам често и стварно е многу убаво средено.
Посебно убаво ми е во паркот и горе кај манастирот (не ми текнува како се викаше)
Св. Димитрија....Мене најубаво ми е во паркче (летно време), пред нет со кафе од автомат и во(пред) Манго. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom