Кисела вода

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
од октомври ќе престојувам во Кисела вода ( за време на факултетот ) па дај пишете нешто за населбата каква е колку време треба до центар / феит ( електро ) , дали има автобуси , нешто како мензи ( ресторани )

Avtobusi im redovno:)
Pretpostavuvam ti si smesten u Pelagonija, pa do elektro so 24-ka si za 15 minuti.

од октомври ќе престојувам во Кисела вода ( за време на факултетот ) па дај пишете нешто за населбата каква е колку време треба до центар / феит ( електро ) , дали има автобуси , нешто како мензи ( ресторани )
до центар имаш 20 минути пешки..автобуси имаш 24, 58, 13..углавно ок нас.,

Ti od aerodrom si, a vikas u k.voda kaj ida si se svrtela samo zgradi. Pa u aerodrom bolje da ne e??????
Inace ako praime muabet za opostina k.voda, togas samo vo naselbatak.voda vrie od zgradi, a voPrzino, Crnice,Pripor, Dracevo i drugite nema nitu edno i spored mene ova e najubavata skopska opstina za ziveenje. Edinstven minus se dosegasnite gradonacalnici:):), kako i segasniot.
ова го немав видено, поз комшија =) не сум од аеродром

Комито што викаш во Драчево нема згради грешка си бе има :helou: кај пазарот и кај игралиштето ССК и градоначалницве топ се наши дека се не за друго :tv:

Комито што викаш во Драчево нема згради грешка си бе има :helou: кај пазарот и кај игралиштето ССК и градоначалницве топ се наши дека се не за друго :tv:
Brat ne vikam deka nema ali kukite dominiraat!!:)

ова го немав видено, поз комшија =) не сум од аеродром
Izgleda sum te smesal so nekoja druga:):)
Abe segde ja i ti samo sprotistaveni mislenja imame:)
Aj pozdrav i do tebe komsike.

P.S. Go znae li nekoj Bubsi facata od parkceto kaj sport life:pos2::pos2:

Мислиш Бубе...низок еден со пискаво гласче ? :)
DA!!!!!!
So poznatite izreki "Vo gradov nema asalna zenska site se zafateni", "Jas zenski gradi gledam samo so serttifikat", "Da zemam diploma i sajonara K.Voda", "Neznam i nesakam da znam", "Mene zenska da me osvoi treba da se okozi", "Japoncite im go izgradile kineskiot dzid na kinezite" i red drugi:pos2::pos2::pos2::pos2:

Луѓе остајте го Бубе бе, ѕвер е. Ако сакате муабет да си зафатите со него кажете му дека сакате кола Дачија да земете. :)

Хехе..кај си поточно у кисела вода =) да не ме удри дамла да испадне дека не дели една врата :pos2:

Луѓе остајте го Бубе бе, ѕвер е. Ако сакате муабет да си зафатите со него кажете му дека сакате кола Дачија да земете. :)

"Дачија никако...само Ситроен со 20'' бандажи, и спојлери...и види, јас по женски не сум, Каролина и Сања Николиќ неќам да ги видам, муабет веќе не им праам:)."
Цитат од Бубе... :):)
п.с Андон каде е? :тажно смајли:

"Дачија никако...само Ситроен со 20'' бандажи, и спојлери...и види, јас по женски не сум, Каролина и Сања Николиќ неќам да ги видам, муабет веќе не им праам:)."
Цитат од Бубе... :):)
п.с Андон каде е? :тажно смајли:
Koj andon:toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom