Кисела вода

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
Пијам Кисела вода.
И онаа со лимон4иња ми е убава.
Има луѓе со не пијат :uvo:

Јас живеам во зградата над Екпоус во квадратот, зелените згради кај Борис.

Иначе К.Вода има се, ми се свиѓа населбава, Аеродром има и Мкднллдс и 7ца, за тоа ми е криво само :D

Од кај нас до центар ти требаат 10 мин до 15 пешки од Аеродром има да одиш до центар еден саат.
:baeh:
Што ќе ни е седмица бе :):) Ги имаме Оле и Sunrise:pos2:

Сан рајс јадам, Оле каде?
Иначе Маки и Млади бунтовници од оваа страна и кај Кузум понекад

Оле=лазар...кога идеш накај мечкаров, спроти новата зграда кај што има кладилница и кафик (класик)
а башка лесковачка скара имаме сеа :helou:

Еј не сум ја пробал лесковачката, некој ми рече дека била лоша. Но мора да се проба.
А пекари Цујо и таа по скаличките надоле кај една плава шо работи :D, таа да не е Оле?

Еј не сум ја пробал лесковачката, некој ми рече дека била лоша. Но мора да се проба.
А пекари Цујо и таа по скаличките надоле кај една плава шо работи :D, таа да не е Оле?
Taa e :drk:
Иначе Лесковачката не е толку лоша али не е нешто посебно. И ти препорачувам да нејадеш тостови од маки. Лошо е по стомакот:nesvest:

Добро бе? Бива ли Каспер да го забораите? Најбољи хамбургери има таму.

хаха, нема некој кој што не ја обожава...:pos2: сите сакаат од кај неа да јадат :vozbud:
сендвичари и такви ствари околу економсково колку ти душа сака...
ама манго е шемата преку недела:pos2::pos2::pos2:

Одма до економско/Одма карши Big Burger. Обавезно да јадете хамбургер со селско лепче од таму.
Знам кое е :) Незнам зашто али секогаш ги одбегнувам тие сендвичари. Ваљда заради лошото искуство со Маки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom