Кесите за пуцкање

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зашто а и не ме интересира да ти кажам :) Се додека ги има, супер е :) Само, мене често ми ги зимаат :( :pos: Ич не се фер

Потполно уживам од тоа...ех сега да ми се најде една кеса овде би ја смачкал за саат-два.

Пред некој ден купив машина за перење садови и целата беше завиткана во такви кеси. Имам уште малку за пуцкање и мислам дека ќе ги наговорам моите да земат уште една само заради кесите! :pos:

Ај колку ги сакам тиа. Секогаш кога ќе купиме нешто со такви ќеси замотано одма ги грабнувам, многу ми се интересни

Поштуем највеќе на свет, мх мх мх као пуцкаат :)

Многу интересна тема, никогаш не сум помислила на тоа. :)
Јас ако видам таква ќесичка не можам да одолеам да не почнам да ја пукам. :icon_lol:
Интересен ми е начинот на кој што пукаат меурчињата, а исто така ме смирува и опушта... добра работа, треба да си набавам цел пакет ќесички дома, ко што се нервирам често. :pos:

Еј да многу заразна работа е тоа.Треба сеа да си набавам такви за европсково.

*me ги сака овие. Ги сака многу. :icon_bigg

Ги пукам неконтролирано, се` додека не ги уништам сите можни, па вртам од другата страна да проверам да не преживеало некое. Заеби звукот, мене до стискањето ми е, филинг ми е под прсти кога ги осеќам како спласнуваат у стотинка. :vozbud: Ако збеснам почнувам да мавам по кесата, ако иам време лангзам си ги малтретирам. :icon_lol:

хаха интересна тема
ги обожавам bubble wraps премногу опуштаат и расположуваат
еднаш ми донесоа многу па си оставив дел од нив и пред некој ден ги најдов..колку само се радував:lilaa:

еее кога некој би ми дал вакво
22186023.jpg

Заразно е а и смирува те опушта некако, ваљда затоа

ауууу цел ден да пукам такви не би се здосадилл лол

нааааајголема сатисфакција ми е кога ќе го слушам звукот на пуцкањето....:pipi:

јако јако... како мал бев залуден... има поминато преку 5-6 години како ми нема нешо такво паднато под прсти...

Како ги пукаав саамоо... и гледам да не ме види некој затоа што и ги требаше на мајка ми не се сеќавам и јас лом ги правев....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom