Кесите за пуцкање

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
2luf6v

пуф

За оние заразените купете си тука електрични :)

Па од тие меурчиња каква зараза имав порано. Цел ден да имав да ги пукам ќе ги пукав! Ама и брат ми курназ, и тој сакаше и нон-стоп се каравме кој повеќе да пука. Се случуваше некогаш да дојде и до тепачка заради тие меурчиња. Јас ги викам меурчиња од сапуница(нагалено:pos2:).

Чудно е, стварно.
Сакам да ги пукам, а кога некој друг во моја близина ги пука, е тоа многу ме нервира.

Мене воошто не ми се интересни, ни па некаква зараза :toe: Ко мала да, сакав кога ми беа ново и непознато, автоматски и интересно, ама толку беше...

Зошто пукаме меурчиња?
Затоа што грицкаме нокти, се вртиме у место дур чекаме, јадеме сончоглед и сл.
Тепање досада во нервозно секојдневие.

Mnogu sakam da pukam takvi meurcinja:vozbud:,a zosto pojma nemam..Koga ke vidam epten sum nenasitna i duri ne gi ispukam site ne prestanuvam.Od mala gi pukam i nikako da mi pomine merakot:pos2:

многу се зараза
ако ги пукам јас ме смируваат ептен,си пукам и си траам и ништо друго не ме интересира:icon_biggама ако ги пука некој околу мене леле нервози...уф...

Уууууф колку ги сакааааам,да можам цел ден ќе пукам,и да ги гмечам сакам исто така.
А ако пука некој до мене ич не се нервирам,ќе му побарам дел или ќе се затепам ако не ми оддели:tepam:
:hehe:

Да да дефинитивно се интересни...и сите ги пуцкаме ама некат знаат и да изнервираат пошо некат не пуцкаат добро---хехехе

да ја отвореше некој новајлија темава, со 10-15 поста, ќе беше до сеа у канта темава.
глупости.

Тешка зараза е !Пукам и ќутам!

Секој месец купувам ТВ заради kесите :pos: (се шалам)

Многу зараазни се само стискај гмечи, :):)

ги обожавам!!!така тепам живци но истовремено кинам на некој друг:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom