@Macak1
Јас следнава недела би требало да имам доволно да одвојам за Tongue Twister
После тоа за отприлика месец дена (или помалку) си ти на ред... Ако не се понуди некој друг во меѓувреме.
Ти благодарам однапред чекам да ме известиш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Macak1
Јас следнава недела би требало да имам доволно да одвојам за Tongue Twister
После тоа за отприлика месец дена (или помалку) си ти на ред... Ако не се понуди некој друг во меѓувреме.
[DOUBLEPOST=1425538779][/DOUBLEPOST]Dali ima nekoj da mi dade kefir doagam na 6 ti mart vo skopje pa ako imate mojot po greska ae selevme mi go frlile bez da znaatКефир култура за давање да не има некој? Чоекот што требаше да ме снабди го утепал неговиот па викам да прашам тука. Идеално би било да ме стаите на список пошто се враќам во Македонија во средината на Февруари
Јас имам кефир за давање. Имам за неколку луге ако има и други заинтересирани.[DOUBLEPOST=1425538779][/DOUBLEPOST]Dali ima nekoj da mi dade kefir doagam na 6 ti mart vo skopje pa ako imate mojot po greska ae selevme mi go frlile bez da znaat
Големо БЛАГОДАРАМ за културата што ми ја даде. Уште првиот ден кога го пробав,кефирот беше одличенЈас имам кефир за давање. Имам за неколку луге ако има и други заинтересирани.