Ќебапчиња кај Дестан

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
gerard напиша:
Имаш во Буњаковец (трговскиот), на плоштад одма до Блу Кафе и во Турска чаршија.
Јас сум јадел само во Буњаковец
Скапичко е малку..

Џерард, се кладам дека си јадел у сите сендвичари у скопје :D

Сум јадел на многу места, не викам не.. гурман сум голем, пробувам секаде. Во Дебармаало нема место каде не сум јадел..
Инаку Дестан е стара приказна. Татако ми кога ја фатил мајка ми ја носел на ќебапи во Дестан па на бозе во Апче :D

Ама како што можеш да се најадеш супер ефтино и квалитетно само кај Злате..

мене како мал татко ми ме водеше често во чаршија на кебапчиња, и обавезно си пиев пепси со кебапчињата :D

gerard напиша:
Сум јадел на многу места, не викам не.. гурман сум голем, пробувам секаде. Во Дебармаало нема место каде не сум јадел..
Инаку Дестан е стара приказна. Татако ми кога ја фатил мајка ми ја носел на ќебапи во Дестан па на бозе во Апче :D

Ама како што можеш да се најадеш супер ефтино и квалитетно само кај Злате..
Злате ја усра работата!Јадев пред некој ден и на нисто не личеше.Има огромна разлика од пред некоја година.У таа улица моментално најбоље јадење има у Лесковачки Роштиљ.Закон е и меленото месо,репер за добра кафана.
Дестан си држи квалитет,вчера фукнав една 15 со кромид да ми дојде душава на место :D

Jas gi imam probano, stvarno se ekstra!:)

Ќебапите воглавно по ќебапчилниците не чинат. Саде брашно се. А месото можете да замислите - воглавно уши и такви работи :)...

Ќебапче е институција. Ова кај нас што се продава е богохулење. :) Се јаде, ама е далеку од квалитетно кебапче....

Мислам дека во дестан ги има најубавите кебапчиња ( барем по мое мислење) и кога и да поминам мириса прекрасно што секогаш се мислам да влезам и да се изнајадам ама не сум некогаш гладна :)

Mad Maxx напиша:
Koj ne gi probal,treba da vidi so propustal:)))
A tek kolku pivo pijat...:)))

нешири ерес ако сакаш кебапи дојди во пчела во чаир а од дестан остана само името:pop:

Скапо е бе 12-13 денари ќебап :nenene:

Добро е,само што многу си дигнале акции!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom