Со голем респект и уште поголема почит ќе ти се обратам тебе
@true blue . Пријателе јас имам кажано дека целава оваа работа ја водите безгрешно и на едно повисоко ниво од било што во оваа банана држава.Гледаш дека ради една ебана музика која ќе се пушта луѓето се двоумеле дали да дојдат на протестот зошто не знаеле дали ќе биде сериозен или не.Претходните два пати беше сериозен зошто немаше музика а сеа нема да биде зошто ќе има ? Реално мене не ме пипа музиката вие ако сакате и оро играјте јас безусловно ја давам мојата поддршка.Прочитав пред некоја страна за палење на индекси кое што би било ите како добро ( не твојот да си го палиш и да си отвараш плус работа , туку да се набават други ).Исто така сакам да им се обратам на тие што полагаат.Добро сите вие што доаѓате на протестов и давате поддршка дали доколку би бил донесен законов и би стапил на сила повторно ќе си ја завиткате опашката и ќе продолжите да студирате овде ? Ако е така не ја сфаќам поентата на протестов , а уште помалку не доаѓањето на истиот поради полагања. Немој да го сметате ова како навреда туку јас така го разбирам ова. Се замарате кој ќе дошол на протестов и кој ќе се умешал од страна.Ало бре на Никола десната рука да дое ако сфатил дека не чини законов нема да се замарам , а не со опозиции мопозиции.И вие што ќењате дали некој од студентиве ќе бил министер или што ти ја знам понатака во животот имам едно да ви кажам.Ако размислуваат вака како сега јас одма би ги гласал сите да ни ја водат државава.