- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 121
Студенти, професори, средношколци... и сите СЛОБОДНОУМНИ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги гледате ли вестите на канал 5 човече?
хахахахаха
dobro de isti tasakЗошто ви пречи тоа што Курир избројал помалку од 3 илјади луѓе а не ви пречи што Плус Инфо изброја 18 илјади. И едното и другото се лага , мене и двете ми пречат на пример.
Веста не беше ни ударна, туку некаде 4-5-та вест во вестите.Што гомна изедоа?
Веста не беше ни ударна, туку некаде 4-5-та вест во вестите.
Почна со "одвај 2-3000 студенти се собраа..." продолжи со "еден протест е успешен ако се излезени половина студенти", за да прилогот го проследат со 10 минутно трубење како СДСМ и Сорос стоеле зад протестите, поткрепено со заокружени фаци на професорките Астеруд и уште некоја.
Кој го чита бре ПлусИнфо? Никој не го чита, јас од тебе сега прв пат дознавам дека имаат пишано нешто такво. Тие не се никаков фактор, за разлика од Курир кои се цитирани секогаш од најголемите телевизии и преку тоа шират лаги низ цела Македонија.Зошто ви пречи тоа што Курир избројал помалку од 3 илјади луѓе а не ви пречи што Плус Инфо изброја 18 илјади. И едното и другото се лага , мене и двете ми пречат на пример.
Веста не беше ни ударна, туку некаде 4-5-та вест во вестите.
Почна со "одвај 2-3000 студенти се собраа..." продолжи со "еден протест е успешен ако се излезени половина студенти", за да прилогот го проследат со 10 минутно трубење како СДСМ и Сорос стоеле зад протестите, поткрепено со заокружени фаци на професорките Астеруд и уште некоја.