Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто ви пречи тоа што Курир избројал помалку од 3 илјади луѓе а не ви пречи што Плус Инфо изброја 18 илјади. И едното и другото се лага , мене и двете ми пречат на пример.
dobro de isti tasak

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.920
Поени од реакции
11.297
Брутус го банирале, останува уште да не пуштате сител и канал5. Аман имајте обзир кон себеси и своите нерви.
Инаку денес имаше минимум 50 посто повеќе луѓе од минатиот пат, иако мислам дека беа речиси дупло.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
„Мојот“ Правен го отфрлил државниот, одлично :)

И Економски ако го направи истото и готов е проектот, тие два факултета се 50% од студентите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Што гомна изедоа?
Веста не беше ни ударна, туку некаде 4-5-та вест во вестите.
Почна со "одвај 2-3000 студенти се собраа..." продолжи со "еден протест е успешен ако се излезени половина студенти", за да прилогот го проследат со 10 минутно трубење како СДСМ и Сорос стоеле зад протестите, поткрепено со заокружени фаци на професорките Астеруд и уште некоја.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Почна со "одвај 2-3000 студенти се собраа..." продолжи со "еден протест е успешен ако се излезени половина студенти", за да прилогот го проследат со 10 минутно трубење како СДСМ и Сорос стоеле зад протестите, поткрепено со заокружени фаци на професорките Астеруд и уште некоја.
Можда и за мене една влада е нелегитимна ако не е подржана од барем 51% од населението.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Зошто ви пречи тоа што Курир избројал помалку од 3 илјади луѓе а не ви пречи што Плус Инфо изброја 18 илјади. И едното и другото се лага , мене и двете ми пречат на пример.
Кој го чита бре ПлусИнфо? Никој не го чита, јас од тебе сега прв пат дознавам дека имаат пишано нешто такво. Тие не се никаков фактор, за разлика од Курир кои се цитирани секогаш од најголемите телевизии и преку тоа шират лаги низ цела Македонија.

Тоа е проблемот.

Тие се за греота, не ги множат со нула, а Курир преку тоа се цитирани од најголемите телевизии допираат и до многу повеќе луѓе.

ПлусИнфо и Курир се две страни од истата паричка и не вредат ништо. Ако сакаш права информација, прочитај ги и двете и направи пресек на пола. :)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Сите тие газолижачи повеќе му одмагат отколку што му одмагат на премиерот. Ако таму има нормален новинар ќе седне и малку ќе проанализира дека понудените реформи нема да донесат никаков позитивен ефект. Со лижење на газ и искривување на вистината само се одмага. Затоа сите оваа тапшачи по рамо и одобрувачи на се и сешто се многу штетни за било која партија. Видовме до кое дереџе е донесена една опозициска партија од новинари од типо на геровски и компанија. Ова може да и се случи и на власта ако не ги отвори очите и ако не разбере дека барањата на студентите се реални и издржани.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom