Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
i a e sea kazi mi so pocustvuva u tija moment koga on te bakna:vozbud:

kolku da se znae utre ke nema karneval
ke bide pomestan vo ponedelnik
site znaeme zosto

leleeee
ti pa ne se sekiraj ima drugi za toa povike...:vozbud:
a inaku kaa so bese vaa vecer kavadarci nikogas ne sum go videl volku ziv gradot
ama i na mizar ne bese loso

Синоќа знае ли некој шо имаше у Спејс??? Јас бев на плоштадот(кај тија фриковите) па на базенот

У Спејс имаше ДЈ и танчерка. Потпросечно беше.
На базенот беше пофино, ама ништо особено.

leleeee
a inaku kaa so bese vaa vecer kavadarci nikogas ne sum go videl volku ziv gradot

Тоа дури да не веруиш, паркчето фул, блу/лајт/рома се фул баце... Вака одамна не живнал нашиот град. Штета со воа шо се деси у ОХ, па и времето фиран

Вечер ДНК на базентот :smir:

Јок, а откажале работта...

vakov ne go pamtam gradot mnogu odamna da bide volku ziv,samo losoto e so ke bide uste vecer i utre vaka ziv i posle ke bide stama koj po fakultet koj vamu namu
a seta rabota ja zaebaa i vija u oh no taa e i oni ne sakale

P.S. krivo mi e so ne se slikav so motroite
aj drugata godina zdravje:vozbud:

Јок, а откажале работта...

На ФБ фрчат топици дека сепак ќе настапат.

Сега идам од базентот, ке бидат ДНК, а пред тоа ке настапел и Димитар Андоновски (познато ми е името, ама не ми текнуе за фацата на детето :) ) .
Така да ке има забава вечер :smir:

Сега идам од базентот, ке бидат ДНК, а пред тоа ке настапел и Димитар Андоновски (познато ми е името, ама не ми текнуе за фацата на детето :) ) .
Така да ке има забава вечер :smir:

Таман е, ми кажаа на скајп. Си викам џоа да не пишам...

Бете ли на карневалот? Толку најави за 5 минути ли даа? Искрено разочаран сум, ама ај до кај негде опростено му е ради никаквото време, плус понеделник а и дешавките виа денови. Одгодина очекуам да а оправдат работта, вака не а бива ваа :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom