Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Не е само Калимеро таму.... ја барем знам :vozbud::vozbud::vozbud:

Спроти Партизан е тоа туа Доно топот шо го држеше пред тоа сеа некој друг газда е изгледа ама добро местенце е ја иам одено таму два три пати арна скаричка праат салати добри има и после каа ќе испадниш каа ќе те ударе ладното од таа ракијата незнаиш кај тераш :pos:

hahahaha::vozbud::vozbud:
dijalektot e kraj:pos2:
da se znae deka toa se kavadarcani
da zivee kavadarci,aj na zdravje:vozbud:

Кавадарчани и Кавадарци како сте ми? Ми недостигате :vozbud:

Убаво е да си дома :smir:

Воа Кавадарчани види боза народ даа :pos: море ќе ве ебам у тоа човеците оти не пишите на воа куралото шо е туа за нас ве нема ич шо е воа на секоа ли требе да ви дуам у ушите бај путокот мајчин и на деца :pos:

Ја што сум запознал народ од тоа вашиот град, ептен се арни. Поздрав до вас кавадарчани, а нарочито поздрав до кавадарчанки! :)
П.С. уште ли се нејќете со неготинчани, бе?

pa ja mislam deka sega malku se sakame ama ne mnogu:pos2::pos2:

Не го драпај човекот бе не се сакаме со Неготинци ни од крај час да го ебам кај може они со нас селаци се тиа башка се Кавадаречко село :tv:

Лозари исток :olee: УУУУУУУУУ ААААААААААА ФЕНИ :) Че го глеаме ли фени бе? Че навиваме ли бее :pipi:

Лозари исток :olee: УУУУУУУУУ ААААААААААА ФЕНИ :) Че го глеаме ли фени бе? Че навиваме ли бее :pipi:

Е нее це драпаме ќе се урликаме у тоа салата таму шо ни е работата да го ебам :vozbud:

Денеска во Кавадарци мислам дека се почуствува мал земјотрес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom