R
RAYTHEON23
Гостин
koj ke da e toj???Aj neka ni e cestita noviot gradonacalnik, da vijme so ce a oslee via.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj ke da e toj???Aj neka ni e cestita noviot gradonacalnik, da vijme so ce a oslee via.
koj ke da e toj???
Панов![]()
Од Пановци значи не мрднаме, 8 години не цицаше еден па сеа нов)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:bogami i samo panovci...ama ima li razlika od panco do panov ce vidime(ako ustvari ne sme zagrozen vid-Velesani koi samo zalat i patat od aceta ajt ce go smenat):pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Виа ме насмеа шо речи дека ќе ги разгледале и проектите на другите кандидати шо беа, ако имале желба нели.
Баш ме интересира дали ќе го прифане проектот на Амкарот Кавадарци да го направе Сајбер-град :pos2: :pos2:
sajber kavadarci samo vo world of warcraft:jaj::jaj:![]()
Слики од забавата у Блу синоќа... Лудница
http://www.kavtown.com/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=83&func=viewcategory&catid=52
Море, дека че вриите вечер?![]()
Уш питуиш да го ебам
Море вечер че оам у некое кафење ки партизан, ново било, у тиа бараките таму, искуства некој да не има да споделе![]()
Кафене или воа Спејс диското дее? Оти Партизан е центар сеа на ноќниот живот, ногу клубови да не знајш кај да отииш![]()
Ти да не че ојш у Калимеро?? Кафене ки ПАртизан тоа е, друго нема, ја колку шо знам.Кафене било да го ебам, некое сеа го реновирале, мене сумљиво ми е туку ајде![]()
Ти да не че ојш у Калимеро?? Кафене ки ПАртизан тоа е, друго нема, ја колку шо знам.