Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Море се изгубиме бе даааааа. Шо е воа,кај заминате сите??? Еј базенот почнаа ли да го пнат???

Море исчезна ли наа алгата грда од езерто :helou:

Kakva alga bre da e...
Imase li nesto cudno ...
Daj Kazujte vakvi raboti da go e.....

Kakva alga bre da e...
Imase li nesto cudno ...
Daj Kazujte vakvi raboti da go e.....

Ве лаже виа бе каква алга ој запласкај се по воа жешкото и после на кафенето некое пиво наметни убавини шо да ти кажуам какви алги какви бакрачи..:vozbud:

Ти чутук пијан да не си бил бре...Каква алга у езерто. Море фанаа ли да го пнат ноа базенот да го ебам,цел ден дома окапа дааааа

Ти чутук пијан да не си бил бре...Каква алга у езерто. Море фанаа ли да го пнат ноа базенот да го ебам,цел ден дома окапа дааааа

Не бе даа абер нема викат дека немале сметки платено у комуналното тиа шо го имат под концесија базентот и виа вода не му пуштале и така се запусти тоа место а шо пара паќа таму али јебига за 100 денара и на езерото дирекно пред кафене ќе те симнат запласкај се перни го пивото и ој си од тоа поубаво здравје...:salut:

nemate gajle ezeroto cisto e sea nema algi
a inaku bazentot ima mnogu pari za davanje vo komunalec za voda i mu ja soprija vodata lani a oni pametni tija so se kako gazdi ili so se neznam nasilno pak se uklucija od vodovodnata mreza pa duri napravile i steta na vodovodnata mreza i normalno bea tuzeni i do kaj se stigna rabotta neznam.no so e najbitno bazentot ne rabote
tija so nema da ode na odmor neka ode na ezeroto ili u negotino na bazentot:vozbud:

кај да одам вечер да тибам градот лелеее:vozbud:

аааа ми текна

Ја и девил_32 направиме собиранка на коа шо беме само двајцата :pos: слики кај мене у галерија

Тиквешкото езеро има алга која цвета во август и е лековита - лече ранички на кожата а помага и при реума. Луѓе одат во август таму баш заради таа алга. Не се ни забележува физички, сал делотворното дејство ;)
Иначе, некни почнаа да го п‘нат базентот и... цела населба Бел Камен немаше вода два дена :)

ja slusna deka bazenot duzele 10 000 evra i zaradi toa ne go pnele do sea

Море шо е воа секој можен кафиќ го затворија... да немало кај да се оде. И после младината одела по кафениња и на пеачки, е ќе оде :vozbud:

како да не, шанкот па го отворија, натаму до спејс не заврти може и тоа е отворено о пичку си зец

sankot rabote ama samo nadvor bavcata a unatre ne rabote
isto taka i blu nema da rabote mislam eden mesec
a inaku bazentot so sega mu tekna da go otvarat koga recisi i zavrsi sezonata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom