Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
Каролина е дури и рахитична, али има убав глас, не за џабе беше едно време намбр уан. Али ипак не стојам зад тоа дека е врв:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Devojkava mislam deka i pomina vremeto glumi uste ludilo, mesto da se ozeni veke da ne ja pratat skandali.
Jas voopsto ne mislam deka vremeto i e pominato, (naprotiv mislam deka sega e vo najubavite godini). Na umetnik kako Karolina nemoze da pomine vremeto. KAROLINA E VRV NA NASATA POP SCENA! lubomorata e losa bolest :pos2:
Site dobro znaeme sto e i kolku vredi, no mora da se nade nekoj kako tebe pa da pluka po se sto e dobro. Tvojata kultura e na mnogu nisko nivo, pa zatoa upotrebuvas takvi zborovi za licnost so koja ne se poznavas! KAROLINA E KRALICA!Koja ljubomora sprema Karolina nemoj ziti sveMoze nekoja sponzorusa da i bide ljubomorna
Каролина во понеделник заминува за Сараево, каде што треба да снима две песни за новиот албум, кој треба да биде готов до март. Пејачката е позната по ставот дека нејзиниот приватен живот е само нејзин и не сака да го дели со јавноста. Па затоа и овојпат останува мистерија дали Анте ќе ужива во убавините на Скопје или само во својата сакана?!
I hate her -.- Многу ми е антипатична :S
pa dobro neli e 175 cm ili jas sum greskaИскрено мислев дека е повисока и не толку слаба... Ама пак е многу убава... Шо не направи журка - не направи... Само НЕМИР ја испеа цел бар со неа......:smir:
pa dobro neli e 175 cm ili jas sum greska