Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
DIJAMANTE од Швајцарија да не ни пишуваш???

Имаш во претходните страни, можеш да се снајдеш и да дознаеш како се вика
Иначе, ова е втора година како Каролина е на скијање во Швајцарија со дечкото, дефинитивно кој работи, си заработува и си ушива
а кој критикува, цел живот со престот во уста ќе си седи и ништо нема да види во животот
Каролина бар се изнашета, колку само не земји има прошетано, во тоа е богатството, да видиш нови работи, да запознаеш поинакви менталитети
pa site sponzorusi taka setaat.sto e cudno tuka?

Знаеш што е чудно?
Што спонзорушите не си заработуваат сами!

па голем (да простиш) к*р кај била каролина... швајцарија на скијање... гарант некое дрво имат погодено :pos2:

Имаш во претходните страни, можеш да се снајдеш и да дознаеш како се вика
Иначе, ова е втора година како Каролина е на скијање во Швајцарија со дечкото, дефинитивно кој работи, си заработува и си ушива
а кој критикува, цел живот со престот во уста ќе си седи и ништо нема да види во животот
Каролина бар се изнашета, колку само не земји има прошетано, во тоа е богатството, да видиш нови работи, да запознаеш поинакви менталитети
a ti so toa tvoeto falenje na sekoj cekor i sekoj mozen nacin sto dobi poveke od tie sto ja kritikuvaat?ili pak mozebi toa falenje ti e rabota?

Аман бре више со тие глупости никој не ви е крив ако не можете од Куманово подалеку да мрднете,а тоа што каролина си шета тоа си е нејзино и не тресете више глупости си заработува сама инаку да ви кажам дека еден нејзин настап чини 2000евра така да тоа ти е два три настапи за неа,си заработила па ќе троши што тука проблемот,а и нејзините родители не се некој сиромашки имотни си се, така да тоа ви е тоа.

Стварно? јас не знаев, богати се родителите? Заработува 2000-3000 евра за настап? Настап во кој смисол настап?

на стап:vozbud::vozbud::vozbud: (во таков смисол):pos2::pos2:

Хахахахахахаха!

Дијаманте ти балгодарам на прекрасните информации кои секогаш ги постираш на форумов во врска со Каролина, не мора да читам Свет, Скандал и Блиц да видам кај ни одмара и кај и со кого скија чупето.

За мене Каролина е една од најдобрите пејачки во Македонија...
Без разлика како се однесува на сцена или спрема фановите, мене многу ми е мила!
Сепак растев со нејзината музика, и многу ми се допаѓа нејзиниот нов албум!

Само она е професионална пејачка кај нас со стас и глас и однесување кон музиката, работи со цел тим, не се појавува сегде по секоја цена и не пее сегде
тоа за мене е Ѕвезда, професионалец!

Само она е професионална пејачка кај нас со стас и глас и однесување кон музиката, работи со цел тим, не се појавува сегде по секоја цена и не пее сегде
тоа за мене е Ѕвезда, професионалец!
znaci so sila si baras da te citiram,znaes li ti voopsto sto e profesionalna pejacka?
kako mozes da go izjavis toa?
jas pre bi rekol deka SAMO ONA NE E PROFESIONALNA PEJACKA kaj nas.i ne raboti ona so cel tim,tuku cel tim raboti za da ja promovira nea.a toa sto ne se pojavuva segde i ne pee segde ne ja pravi svezda,tuku bas naproti ja pravi prepotentna seljanka od najlos vid.

najgolemata svezda sto nekogas se pojavila na ovie prostori TOSE PROESKI,peese segde i se pojavuvase segde.sakas da kazes deka spored tvoi standardi on ne bese svezda?kako ne ti e sram da pisuvas takvi gluposti.

Зашто во секој муабет Тоше па Тоше, па Тоше? дали како прво Тоше е пејачка, па да ме негираш во тоа што го зборам? И не сакам во ништо да го мешам Тоше или во оваа тема да кажувам дали, како, зашто, кога, се знае кој е ТОШЕ, толку за тоа
За Каролина
А тоа што не се појавува сегде и не пее сегде е одлична политика на нејзината продуцентска куќа Авалон, а не знам длаи е тоа и одлука на Каролина, меѓутоа во целост се согласувам со нивната политика за водење на кариерата на Каролина
Сепак они знаат дека Каролина не вреди како сите новопојавени хит мејкери, таа е пејачка со искуство и традиција, па затоа и не треба да се меша со останатите кога пеат на тезги и настапи, и на што уште не
И она пеела во почетокот на нејзината кариера, меѓутоа достигна ниво кое не и налага да се враќа назад

Зашто во секој муабет Тоше па Тоше, па Тоше? дали како прво Тоше е пејачка, па да ме негираш во тоа што го зборам? И не сакам во ништо да го мешам Тоше или во оваа тема да кажувам дали, како, зашто, кога, се знае кој е ТОШЕ, толку за тоа
За Каролина
А тоа што не се појавува сегде и не пее сегде е одлична политика на нејзината продуцентска куќа Авалон, а не знам длаи е тоа и одлука на Каролина, меѓутоа во целост се согласувам со нивната политика за водење на кариерата на Каролина
Сепак они знаат дека Каролина не вреди како сите новопојавени хит мејкери, таа е пејачка со искуство и традиција, па затоа и не треба да се меша со останатите кога пеат на тезги и настапи, и на што уште не
И она пеела во почетокот на нејзината кариера, меѓутоа достигна ниво кое не и налага да се враќа назад
aj preprocitaj si go uste ednas prethodniot post.pa da vidis sto kaza.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom