Капи и шапки

• Креатор на темата Креатор на темата VirtualA
  • Време на започнување Време на започнување
Да, баш се слатки. Јас не носам многу капи, али летно време, купаки и капче на плажа, мераци.:icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
Да, баш се слатки. Јас не носам многу капи, али летно време, купаки и капче на плажа, мераци.:icon_lol:

Многу ми е мерак,кога глеам топ женски со капче(качкет) на глава.Закон ми изгледа

ја капа носам само на скијање. иначе само у лето коа мајка ми ќе ми промрчи Ќе те удри дамла, ќе ти се лоши, и такви работи, ставам качкет а иначе коа е ладно место капа за во зима носам капуљача

kiro hametovski напиша:
ја капа носам само на скијање. иначе само у лето коа мајка ми ќе ми промрчи Ќе те удри дамла, ќе ти се лоши, и такви работи, ставам качкет а иначе коа е ладно место капа за во зима носам капуљача

И ја многу често ја практикувам такозваната капуљача особено после тренинг.Капуљача рулз!

jas bas i ne sum po kapite

Kapa nosam samo vo leto i toa kacket a vo zima ma nema sansi!

0llb9bo.jpg

p-449441PK!819.jpg

ani_bitola напиша:
Kapa nosam samo vo leto i toa kacket a vo zima ma nema sansi!
Како така бе Ани!?Па ладно е надвор косата треба да си ја заштитиш!!Ќе ти се расцвета...:baeh:, таман сакав да бапнам реклама дека фамилијарен бизнис ми е плетење:), па очекував од вас девојките нарачки...пу јазк!!

B000A0985I.01-A3NN9THRUBU1AW._AA280_SCLZZZZZZZ_.gif
B0009DVOZI.01-A2VRS7MJ55H1GA._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg
B0009U6Y6K.01-A3DI4DQC8PO6RY._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg
Овие додатоци ми се омилени и зависно од тоа колкава е надворешната температура ги носам.Зимно време кога е многу ладно едвај ќе ме најдете под сите тие додатоци од капи и шалчиња!
B0006NGXSE.01-A208PU5MI812N3.PT07._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg

вакво моделче имам во зелена, сина, розева и црна боја, нај хит ми се оваа сезона
brownbeanie-2.jpg

имам едно вакво, домашна изработка
700125_FULL.jpg

ова го сметам за класика и имам над 10 вакви, во различни бои
NIKE_HAT.jpg

ама најомилено на свет ми е едно што ми го плетеше баба ми... црно:je: ... ах немам слика од него :pos:

капа не носам зашто ми ја прави главата да личи на бучук

Ни ја не сакам капи, ама еве две сликички, летна и зимска варијанта

itfiocap00.gif

leathercap_05_2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom