Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2: неам проблем со емитувањето на утакмици бидејќи си иам ресивер и иам канали како Премиер,Скај Спорт,Сентанта,Канал +....

Блазе си ти...
Но ние мораме да чекаме на 5-ка... Па и тие си имаат ресивер ...
ВИДИШ конечно и мене ме разубедија имаат чиста слика барем (така ми изгледа) од Барца-Рубин...

Браво браво 5-ка
Конечно да ме демантирате и со задоволство го прифаќам сето тоа, а воедно и извинување (не за сите натпревари нели) :vozbud:

хехе уште еднаш пак барса нека ја даваат , брао одличен фудбал глеавме ,добро резилење на барса , напред 5+:pos2::pos2::pos2:

Аз Алкмаар - Арсенал 0:1 (според Филе во живо на канал 5, 10тина минути откако завршија натпреварите). Нема везе бе, се случуваат грешки. Гулабот што им носи информации закаснил малку.

Како кажаа дека се вика фирмата што ги изработила тие знаците и како да ги најдам на фејсбук?

Ке пренесуваат 2 натпревари Ајах - Динамо Загреб и Клуб Бриж - Партизан.

а шо е фората!!! секое коло Партизан и Динамо, зашо на пример едно коло не го дават Левски каде што ќе го гледаме нашиот Дарко Тасовски, па претераа со Партизан и Динамо има и подобри утакмици

а шо е фората!!! секое коло Партизан и Динамо, зашо на пример едно коло не го дават Левски каде што ќе го гледаме нашиот Дарко Тасовски, па претераа со Партизан и Динамо има и подобри утакмици

Абе па фаризам и Динамо ги даваа затоа што са од Србија и Хрватска..!:toe:

Кај прочита ова? Да знам ако има на ТВ фа си седнам на пивце ако не пред комп и стрим јбг :toe:

Стварно бре луѓе кај прочитавте за 5+ ??????
нема на телетест нема на нет !!!?????

А од кај ви инфо за Лига европа шо ќе пренесуваат????
Кај ги наоѓате овие информации .... ја неможам да најдам ништо ????

Ај пратете инфо (линк) или нешто слично ....

УПССССС....
Овие на 5-ка сега на спортски вести најавија
на 5+ ЦСКА-Манчестер и Челзи-Атлетико Мадри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom