Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg

Да не има некој за давање поволни бандажи на вересија? За вујна ми се иначе..

Kaliopi i Igorce znaci zbesnaaaaaaa ocigledno e deka imat zelba eden za drug,na Kaliopi i treba bas mas v krevet kako Dzambazov a ne kako smizlata Vasil lele uzaaaaaaas e tipot znaci!!! Kolku se slatkiiiiiiii so Igoooooooor zaedno, pa sega i si priznavaat deka se vo vrska, videte:

Muabetot mi bese da ne znaj nekoj so izjavil Igor vo ekskluziv deka ko ke se zemele so Kaliopi ke go nosel nejzinoto prezime Bukle hahahhaha kolku isklucva car e znaci, znaj nekoj da mi kazi???

129840860245.jpg

Edna od najubavite vesti nedelava. Bas me raspolozi. Celo vreme i Kaliopi i Igor bea so pogresni licnosti. Iscrpeni se od promasuvanja, no iskreno sum ubedena deka ova e nagrada za nivnite zivotni prikazni. Igor e emotivec bez resor, a Kaliopi strasno iskusna zena. Idealna kombinacija. SO SREKJA, i da nema nema kraj....

Edna od najubavite vesti nedelava. Bas me raspolozi. Celo vreme i Kaliopi i Igor bea so pogresni licnosti. Iscrpeni se od promasuvanja, no iskreno sum ubedena deka ova e nagrada za nivnite zivotni prikazni. Igor e emotivec bez resor, a Kaliopi strasno iskusna zena. Idealna kombinacija. SO SREKJA, i da nema nema kraj....
Konecno nekoj normalen na forumot!!! Drugite samo majtapi pravat, ti blagodaram Jasna, toa e ona sto tokmu sakav da go kazam, se soglasuvam so tebe 100% I dvajcata se odlicni licnosti, i se sovrsen par tie se eden za drug, mi gi pustija videata pa sakav da gi objavam nekade...se nadevam ti se dopadnaa!!!

WTF.jpg

Well, I'd like to care.. but, not as much as I'd like not to.

Bravo jassna, znaci kolku se zenskite popametni od maskite toa e cudo...samo tvojot komentar vredi ovde, za vas drugite dosta bese, se pozezavme sega magla od tuka zezajtese na drugo mesto, mi go kvarite prasanjeto!!! Opi i Igi foreveeeeeeeer!!!

Добро бе шо земааат децава во денешно време?

Kaliopi i Igorce znaci zbesnaaaaaaa ocigledno e deka imat zelba eden za drug,na Kaliopi i treba bas mas v krevet kako Dzambazov a ne kako smizlata Vasil lele uzaaaaaaas e tipot znaci!!! Kolku se slatkiiiiiiii so Igoooooooor zaedno, pa sega i si priznavaat deka se vo vrska, videte:
na Kaliopi i treba bas mas v krevet :motor:
kompjuter-dete.jpg

Kомпјутер за секое дете :lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom