- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
the message is
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поскапе кромидот у пм...![]()
Kaliopi i Igorce znaci zbesnaaaaaaa ocigledno e deka imat zelba eden za drug,na Kaliopi i treba bas mas v krevet kako Dzambazov a ne kako smizlata Vasil lele uzaaaaaaas e tipot znaci!!! Kolku se slatkiiiiiiii so Igoooooooor zaedno, pa sega i si priznavaat deka se vo vrska, videte:
Muabetot mi bese da ne znaj nekoj so izjavil Igor vo ekskluziv deka ko ke se zemele so Kaliopi ke go nosel nejzinoto prezime Bukle hahahhaha kolku isklucva car e znaci, znaj nekoj da mi kazi???
Konecno nekoj normalen na forumot!!! Drugite samo majtapi pravat, ti blagodaram Jasna, toa e ona sto tokmu sakav da go kazam, se soglasuvam so tebe 100% I dvajcata se odlicni licnosti, i se sovrsen par tie se eden za drug, mi gi pustija videata pa sakav da gi objavam nekade...se nadevam ti se dopadnaa!!!Edna od najubavite vesti nedelava. Bas me raspolozi. Celo vreme i Kaliopi i Igor bea so pogresni licnosti. Iscrpeni se od promasuvanja, no iskreno sum ubedena deka ova e nagrada za nivnite zivotni prikazni. Igor e emotivec bez resor, a Kaliopi strasno iskusna zena. Idealna kombinacija. SO SREKJA, i da nema nema kraj....
Edna od najubavite vesti nedelava. Bas me raspolozi. Celo vreme i Kaliopi i Igor bea so pogresni licnosti. Iscrpeni se od promasuvanja, no iskreno sum ubedena deka ova e nagrada za nivnite zivotni prikazni. Igor e emotivec bez resor, a Kaliopi strasno iskusna zena. Idealna kombinacija. SO SREKJA, i da nema nema kraj....
na Kaliopi i treba bas mas v krevet :motor:Kaliopi i Igorce znaci zbesnaaaaaaa ocigledno e deka imat zelba eden za drug,na Kaliopi i treba bas mas v krevet kako Dzambazov a ne kako smizlata Vasil lele uzaaaaaaas e tipot znaci!!! Kolku se slatkiiiiiiii so Igoooooooor zaedno, pa sega i si priznavaat deka se vo vrska, videte: