Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го модифицирав насловот на темата. Има потенцијал за добар македонски интернет мем![]()
Каквааааа понуда од колега па и модератор, фалаааааааааааа, јееееес ништо не ми можетеееееееее... ако сакаш пишувај ми со порака или нешто зошто јас не планирам овде повеке да пишувам, страшно сум навредена, или ако може да ги тргнете сите непристојни работи, ја претераа веке!!!
Ви преблагодараааааааааааааааааам модератори, ве обожавам!!!Немој да се секираш,јас ќе те заштитам на форумов.И не се предавај бори се за твојот став!
Каквааааа понуда од колега па и модератор, фалаааааааааааа, јееееес ништо не ми можетеееееееее... ако сакаш пишувај ми со порака или нешто зошто јас не планирам овде повеке да пишувам, страшно сум навредена, или ако може да ги тргнете сите непристојни работи, ја претераа веке!!!
Во која група на теми спаѓа ли оваа?:raz: Љубов? Трачеви? Образование ? фото хумор ...? Овде не се знае кој јаде кој пие. Навистина ме збунивте.
Ви преблагодараааааааааааааааааам модератори, ве обожавам!!!
Kaliopi and Igor foreveeeeeeeeeeeeeer!!!