Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
каква тема мх мх...

bullshit.JPG

Каквааааа понуда од колега па и модератор, фалаааааааааааа, јееееес ништо не ми можетеееееееее... ако сакаш пишувај ми со порака или нешто зошто јас не планирам овде повеке да пишувам, страшно сум навредена, или ако може да ги тргнете сите непристојни работи, ја претераа веке!!!

Немој да се секираш,јас ќе те заштитам на форумов.И не се предавај бори се за твојот став!

Немој да се секираш,јас ќе те заштитам на форумов.И не се предавај бори се за твојот став!
Ви преблагодараааааааааааааааааам модератори, ве обожавам!!!
Kaliopi and Igor foreveeeeeeeeeeeeeer!!!

Каквааааа понуда од колега па и модератор, фалаааааааааааа, јееееес ништо не ми можетеееееееее... ако сакаш пишувај ми со порака или нешто зошто јас не планирам овде повеке да пишувам, страшно сум навредена, или ако може да ги тргнете сите непристојни работи, ја претераа веке!!!

Во која група на теми спаѓа ли оваа?:raz: Љубов? Трачеви? Образование ? фото хумор ...? Овде не се знае кој јаде кој пие. Навистина ме збунивте.

На оваа тема мажите и жените се исто. :pos: Е, сега дискутабилно е кој е мажот, а која е жената во нивната врска. :pos:

Изгледа Игор пак останал без пари, оти Опи е нешто како засолниште за банкротирани мажи.

Темава е EPIC :zver:

Опи не е засолниште за банкнотирани мажи туку засолниште со љубов, многу е емотивна и го трансформира Игорче од откачен во романтичар, односно сега двајцата се и откачени и романтични!!!
Фалаааааааааааа Ви модератори што ме поддржувате и штитите, е сега вие другите пазетесе!!!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom