Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Опи не е засолниште за банкнотирани мажи туку засолниште со љубов, многу е емотивна и го трансформира Игорче од откачен во романтичар, односно сега двајцата се и откачени и романтични!!!
Фалаааааааааааа Ви модератори што ме поддржувате и штитите, е сега вие другите пазетесе!!!:helou:
Нормално дека те поддржуваме, темава мора да остане зошто љубовта мора да опстои.

Опи не е засолниште за банкнотирани мажи туку засолниште со љубов, многу е емотивна и го трансформира Игорче од откачен во романтичар, односно сега двајцата се и откачени и романтични!!!
Фалаааааааааааа Ви модератори што ме поддржувате и штитите, е сега вие другите пазетесе!!!:helou:
Нели не планираш веќе да пишуваш овде??
И, се закануваш?

animated-gifs-09.gif

ДЕМОКРАТИЈАТА НА ДЕЛО!!!

Е јеби га /б/раќата од четвртиот канал се префрлија на кајгана

▲ ▲

Нормално дека те поддржуваме, темава мора да остане зошто љубовта мора да опстои.
Многу фалааа, конечно луѓе кои ме сфакаат и со кои може да се разговара...мене премногу ми се допадна темата, прашањето, видеата со исклучок на ироничните коментари кои ме изнервираа...БЛАГОДАРАМ

Многу фалааа, конечно луѓе кои ме сфакаат и со кои може да се разговара...мене премногу ми се допадна темата, прашањето, видеата со исклучок на ироничните коментари кои ме изнервираа...БЛАГОДАРАМ

PWNED_RE_13_Year_Old_Called_a_Slut_s296x292_45785_Mens_Rights-s296x292-59338-580.jpg

Ацид банирај ја Џени од темава,ја навредува Калиопи со коментарот.
Многу ги навредуваат Калиопи и Игор и им судат, не се согласувам дека таа го остави детето и не и е гајле, ниедна мајка не го прави тоа-ниту Калиопи и не се согласувам дека Игор е пијаница зошто повеке не е ја сфати грешката тоа е најважно сите имаат право на друга шанса во животот!!!И одлично што се заедно, зошто крајно време е сите да сфатиме дека животот без љубов е ништо!!!

Каквааааа понуда од колега па и модератор, фалаааааааааааа, јееееес ништо не ми можетеееееееее... ако сакаш пишувај ми со порака или нешто зошто јас не планирам овде повеке да пишувам, страшно сум навредена, или ако може да ги тргнете сите непристојни работи, ја претераа веке!!!

images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom