Какво кафе пиете и каде го прават највкусното кафе?

Турско без шеќер, и никогаш сам... ако немам друштво кафе и алкохол непијам!!!

Ретко пијам кафе, ептен ако ми треба да останам будна сред сесија. Арома или нескафе. А како можете без шеќер секоја ви чест.

Не пијам често ама кога пијам, пијам на утро нескафе со повеќе млеко...ама затоа чај пијам 2л на ден

Без кафе во денот не можам. Обично пијам најмногу три на ден. Едно си варам сабајле кога станам и го пијам пред компјутер. Второто ми е обично поручек, го пијам дома или ако сум испаднат во град. Третото го пијам обично кога си дојдам накај 22:00 часот. Дома секогаш си варам турско кафе, Браво или Грант Арома. Нескафе не сакам многу.

Ретко пијам кафе, чајот и лимонадата ми се 100 пати подобри, но периодов сега кога е поладно пијам понекогаш капучино. Ми пасува некако со зимскава идила у последно време .. ;)

Нескафе и еспресо/макијато.
PS. Кое еспресо ми го препорачувате? Досега пиев nescafe espresso али некако бргу ми се потроши а и скапо е :)

5-6 kafinja najmalce dnevno (golema sholja) , planiram bar da namalam do 2-3 ... i sam mi e pomerak da pijam kafe + cigarche (nekad joint) .. abe shta da ti pricam :drk:

edit: i kako bez seker .. da mi platish ne pijam bez seker = taste like some :гомце:

У задње време преминав на нес кафе класик, турското ми стана слабо (n)

Ако сака некој за дома убаво кафе да си пие.. моја препорука
Belmont Schonkaffee
6424_2010-08-20-15-39-43.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom