Какво кафе пиете и каде го прават највкусното кафе?

Турско,благо...никогаш не е доволно затоа и напати по 10 испиени кафиња скренувам:vozbud:

Турско,благо...никогаш не е доволно затоа и напати по 10 испиени кафиња скренувам:vozbud:

Исти сме значи, јас на ден ако не мавнам 4-5 Турски шербет кафиња(голем филџан), ќе треба да спијам на работа, а богами и зад волан !
Само Турско татли шербетлија кафе и ништо друго !

100 грама ги пијам дневно а и многу шеќер трошам дома ме брецаат многу али гајле ми е знам дека сум F15 јеби га.

100 грама ги пијам дневно а и многу шеќер трошам дома ме брецаат многу али гајле ми е знам дека сум F15 јеби га.

цццццццццц Мене ми викаат полека со кафињата и со шеќерот(по 3-4 лажици бутам у секое кафе), ми викаат ќе се разболиш, шеќер ќе фатиш, ама баш ме заболе ташко !!!

Макијато големо, капучино, и нес кафе 3 во 1..
Али стварно не разбирам како ви е убаво без шеќер, 2-3 пати сум пробал, како отров да пијам..

По дома турско без шеќер, во кафич нес..

цццццццццц Мене ми викаат полека со кафињата и со шеќерот(по 3-4 лажици бутам у секое кафе), ми викаат ќе се разболиш, шеќер ќе фатиш, ама баш ме заболе ташко !!!

Ќе се разболиш си ебало мајката јас и така сум болен;)

Ќе се разболиш си ебало мајката јас и така сум болен;)

Малку болен или многу болен, исто ти се фаќа, болест си е болест, полесна или потешка сеедно !!! ЈБГ !!!
Мој совет, шљокај си кафиња, шљокај си шеќер и ич не му ја мисли, јас барем така си терам и ич не му ја мислам, шеќер ќе сум фател !!! :pos:

Каков шеќер нема врска тоа е исто како стариве кога велат не пиј нечиста вода ќе фатиш песок во бубрего без притоа да сватат дека и да има песок истата не оди во крвотокот па потоа во бубрег.

Дедо ми го меша кафето со ракија,става третина чашка и има интересен вкус и одма се лади.

Каков шеќер нема врска тоа е исто како стариве кога велат не пиј нечиста вода ќе фатиш песок во бубрего без притоа да сватат дека и да има песок истата не оди во крвотокот па потоа во бубрег.

Дедо ми го меша кафето со ракија,става третина чашка и има интересен вкус и одма се лади.

Ааахххххххх Јас Алкохол ЈОК !!!
Али цигара со кафе обавезно и тоа х2 со едно кафе !!!

Не сум ич по кафето, едно денот, поручек било какво, турско, наут, капучино, нес..... али обавезно чоколадо и ракиичка. Уше послужено од некое младо убо пополнето невестче.....

Ааахххххххх Јас Алкохол ЈОК !!!
Али цигара со кафе обавезно и тоа х2 со едно кафе !!!

И јас не пијам алкохол т.е престанав откако направив сериозно нарушување на општата безбедност со опасно орудие,а немој по 2 цигари,доволно е една ебаго па и кислород ти треба освен ако не купиш активен течен кислород-то е здрав продукт.

ladno nes i tursko pijam so malce mleko i 2 lazici seker.najubav nes mi pravi sestra mi,a najubavo tursko edna drugarka. ona i me navikna da go pijam turskoto so mleko i taka si go praam koga pijam kafe doma.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom