Shakti
The blue-lidded daughter of Sunset
Имаш прао...На ваква цицка бе море...си видел ти цицка уопште?....не може да има лоша нога. Еееее, неуки![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш прао...На ваква цицка бе море...си видел ти цицка уопште?....не може да има лоша нога. Еееее, неуки![]()
Ај преведи на чириљиц и пообјасни, дека нисто ама баш ништо не ти е прецизно, концизно и јасно...a so zenata se poznava po teloto kolku e iskusna e ova prv pat slusam ako imala cicki i dobra vlezna vrata bila idealna .. pf koja neukost .. ako ne znae da go pronajde gjavolot vo mazot samo esc stisni![]()
.. ako ne znae da go pronajde gjavolot vo mazot samo esc stisni![]()
Gledaj da ne ja razbudis ti gaolicata vo neaa so zenata se poznava po teloto kolku e iskusna e ova prv pat slusam ako imala cicki i dobra vlezna vrata bila idealna .. pf koja neukost .. ako ne znae da go pronajde gjavolot vo mazot samo esc stisni![]()
Не бега одма... издржва 2-3 недели/партии (како милуваш, така читај)Ќе го пронајдеме, туку....
... шо прајме шо и ѓаолот од жената бега?
![]()
Ako izdrzi 2-3 nedeli dobar e , uporen e znaciНе бега одма... издржва 2-3 недели/партии (како милуваш, така читај)
A чеј са... ти толку напорна си, или? Неможам да сватам шо е работата да неможи некој 2 недели да издржи...Ako izdrzi 2-3 nedeli dobar e , uporen e znaci![]()
Глупости...кој бара бе совршена жена??jas definitivno moram da koristam google translator za nekoi na koj sto bon tonot im e poslaba strana ne mozel da me svati konciozno :O da neа ж treba so dropki i decimali da pisam deka ubava zena mslam ajde sea ke pocnaam so gluposti ako e seksi gradena da znaci deka e sovrsena vo krevet e toa se vika maloumie drugar4e a kako vtoro kolku e alatot od mazot tolku e vazna i licnosta koja deli kreveta za ostanato ne komentiram ostavam poiskusni ... Tresaci da komentiraat
![]()
Ne be , jas ne zboram licno za mene ...naprotiv jas sum bubalkaA чеј са... ти толку напорна си, или? Неможам да сватам шо е работата да неможи некој 2 недели да издржи...
И да нема влакна во нос.Според мене, најбитно кај жената е петата да и е мазна!
Ima trimeri be.И да нема влакна во нос.