Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
А како поинаку до срцето?Не нозете ма! Срцето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како поинаку до срцето?Не нозете ма! Срцето.
А како поинаку до срцето?
Преку пари до женското срце. Темава е за машкото. Убаво си кажа девојчето.Добро бе мајка му стара, толку теми се отворија и никако да се едуцирате... Преку парите!
Добро бе мајка му стара, толку теми се отворија и никако да се едуцирате... Преку парите!
If it wasn't for women, diamonds would be fifty cents a pound.
Anonymous
Нели!![]()
"Diamonds Are a Girl's Best Friend" -Не.
"I'd rather have roses on my table than diamonds on my neck"
-Emma Goldman
znaci sekoj maz ima svoe mislenje za sekoja zena.nikogas ne mozes da najdes istomislenik kako od edniot pol taka i od drugiot.koga bi se zaprasal jas sto bi bilo idealna devojka zena ili so ti ja znam ...kako da go narecam profil na licnost.
1. da ima kultura
2.izgradeno karakter (domasno vospituvanje)
3.privlecnost koja bi mi zapadnala vo oci bez tie (sminki minki i trakatanci) sepak da ne e od tie zatucani da ima barem malku gram modna finesa vo nea
4.adekvatno da se razbirame i da postioi jazik na komunikacija
5.no ljubomora(moze da postoi vo poblagi merki 'osven ako me fati na lice mesto')
6.da me saka onakov kakov sto sum bez nikakvi fizicko psiholoski izmeni da moram da vrsam na sebe
kontakt tel. se zezam be nemam mobilen![]()
znaci sekoj maz ima svoe mislenje za sekoja zena.nikogas ne mozes da najdes istomislenik kako od edniot pol taka i od drugiot.koga bi se zaprasal jas sto bi bilo idealna devojka zena ili so ti ja znam ...kako da go narecam profil na licnost.
1. da ima kultura
2.izgradeno karakter (domasno vospituvanje)
3.privlecnost koja bi mi zapadnala vo oci bez tie (sminki minki i trakatanci) sepak da ne e od tie zatucani da ima barem malku gram modna finesa vo nea
4.adekvatno da se razbirame i da postioi jazik na komunikacija
5.no ljubomora(moze da postoi vo poblagi merki 'osven ako me fati na lice mesto')
6.da me saka onakov kakov sto sum bez nikakvi fizicko psiholoski izmeni da moram da vrsam na sebe
kontakt tel. se zezam be nemam mobilen![]()
А да, и да е или црвенокоса или русокоса.....доле!Цицлеста...цврсти, сеуште да немаат блиски средби со гравитацијата. Цицлести, нешто како:
![]()
и ова
![]()
со вакви карактерни особини на груда!
Ништо друго!
За се друго има мастеркард.
seriozna smisla za gradi imas no sto e so nozeteЦицлеста...цврсти, сеуште да немаат блиски средби со гравитацијата. Цицлести, нешто како:
![]()
и ова
![]()
со вакви карактерни особини на груда!
Ништо друго!
За се друго има мастеркард.
Нозете се разбира на моите рамења...сигурно нема да ги оставам на шифоњер како у оној вицот со папагалто и студенот по медицина.seriozna smisla za gradi imas no sto e so nozetetamu osven master card raboti i kesarina
![]()
Не.
"I'd rather have roses on my table than diamonds on my neck"
-Emma Goldman