Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
The Magus

Извини што ќе сум офтопик, ама ти нели имаш девојка? И тоа многу убава девојка? :confused:

Имам да и таа е единствената жена без која не би можел да функционирам нормално :)

Ме скина со муабетов (y) Иначе се шегував во случај да сфати сериозно :D
--- надополнето: 3 мај 2013 во 11:26 ---
леле лижењеееееееее.... :D

Леле па овааа па... е ај сега како да објаснам дека не е лижење туку чиста љубовна симфонија што ја ткае срцево!? :)
Тоа е Неска, се појавува, те ака од земја со некоја реченица и ти ој тупи се објаснувај а мори Несо Несоооо :LOL:

мирна кротка слатка на изгледа а во кревет да е дива ,Salute

Какви јајца сакаат Македонците?
Тврдо варени? меко? средно? на око? кајгана ;) ? вапцани?
Колку мажи - толку вкусови.
За некои „саканата“ и не мора да е женско. :cool:

Таа е висока 180цм и има кратка природна црвена коса. Доаѓа од северна Франција, има високи испакнати јагодици и благо претерани колкови. Малечки ушиња и симетрично овално лице со женствена а сепак солидно дефинирана вилица. Обожава да носи тесни фармерки и едноставно украсени маички и џемперчиња. Има морнарска зебреста блуза со ниско широко деколте коe оди скоро до нејзините рамена и која обожава често да ја носи, и покрај тоа што ги сокрива нејзините сочни гради. Нејзините стапала се малечки и постојано се жали дека тешко и е да најде број кој добро и одговара. Има целестиално носенце кое се мрда додека се смее и има мала лузна над нејзината лева веѓа за која сеуште не ми кажала ништо. Кога зборува со мене гледа длабоко во моите очи, а кога се обидувам да го направам истото заборавам што сакам да и кажам на сред реченица и почнува да ми се смее. Во ладните ветровити ноќи додека го чекаме автобусот неможам да престанам да гледам во нејзиното лице затоа што нејзиното носе и обравчиња имаат совршена нијанса на розево и нејзините зелени очи сјаат како да плачела. Таа знае дека ја гледам, но продолжува да зјапа во темнината.

Таа е висока 180цм и има кратка природна црвена коса. Доаѓа од северна Франција, има високи испакнати јагодици и благо претерани колкови. Малечки ушиња и симетрично овално лице со женствена а сепак солидно дефинирана вилица. Обожава да носи тесни фармерки и едноставно украсени маички и џемперчиња. Има морнарска зебреста блуза со ниско широко деколте коe оди скоро до нејзините рамена и која обожава често да ја носи, и покрај тоа што ги сокрива нејзините сочни гради. Нејзините стапала се малечки и постојано се жали дека тешко и е да најде број кој добро и одговара. Има целестиално носенце кое се мрда додека се смее и има мала лузна над нејзината лева веѓа за која сеуште не ми кажала ништо. Кога зборува со мене гледа длабоко во моите очи, а кога се обидувам да го направам истото заборавам што сакам да и кажам на сред реченица и почнува да ми се смее. Во ладните ветровити ноќи додека го чекаме автобусот неможам да престанам да гледам во нејзиното лице затоа што нејзиното носе и обравчиња имаат совршена нијанса на розево и нејзините зелени очи сјаат како да плачела. Таа знае дека ја гледам, но продолжува да зјапа во темнината.
А бе тешка забегана романтика за мене,ил па не :(
--- надополнето: 6 мај 2013 во 13:26 ---
Зависи .... некој сакаат мрсни некој сакаат манекенки ама сите сакаме ... (O) (O)
...ваљда пиче мислеше :icon_lol:
Нели Pussy is a pussy :vozbud:
--- надополнето: 6 мај 2013 во 13:34 ---
Не знам за другите ама за мене да кажам.
-Не смее да биде каква била. Многу е важно од каква фамилија е и дали со мојот избор би се сложила и мојата фамилија односно целиот клан. Добро е да имаат фамилиите некаков заеднички интерес кој би се зацементирал со свадба.
-Да е убава. Не сакам да се срамам пред луѓе. Угледот е многу битен.
-Да е крената, надуена, арогантна, лоша и расипана.
-Да е способна да ми одгледа наследник каков што доликува. Не дека треба многу да се напрега околу тоа, ќе си има таа помошнички, жени и учители кои ќе го воспитуваат наследникот, но сепат треба и таа малку да се ангажира.
-Да не ме замара во саботи бидејќи саботите ми се резервирани за лов со пријателите.
-Да знае да се облекува, дотерува и однесува пристојно. Понекогаш ќе треба да се организира бал па сакам да е се како што треба.
-Да не ме замара и да не ми мрчи кога одам во битки и да не се кара со мене ако се вратам ранет од бојното поле.
-Се на се треба да и се допаѓа животот во дворец.
Има една за тебе, Трнорушка, неа да ја бараш;)

Кај мене најмногу играат очите улога, симпатична, паметна и да не е дебела.
Е сега ако се погоди да има некој денар вишок не ми смета, можи и послабечка и со поголеми гради и со помали ќе ја наредиме за понатаму.
А сега ако бараме идеална тогаш убава, малку поголемки гради (но не ептен), добар газ, паметна, интелигентна и на крај со многу пари :vozbud:

Едни бараат, други сакаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom