Shakti
The blue-lidded daughter of Sunset
Многу си „скромен“.Абе кај ќе најдеш таква денес???Не барам некоја “топ“ да биде...нормална онака .... и јас да му сум прв за се...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу си „скромен“.Абе кај ќе најдеш таква денес???Не барам некоја “топ“ да биде...нормална онака .... и јас да му сум прв за се...![]()
Многу си „скромен“.Абе кај ќе најдеш таква денес???![]()
Тешко тебе ако налеташ на некоја десетпивна.Ima trimeri be.
Цицки,и да е од оние што тропивни. на трето пиво да немаат мака со нозете. Сами да им се шират![]()
Тешко тебе ако налеташ на некоја десетпивна.![]()
Не можам да ви ја сфатам таа желба да сте „први“ ама веројатно машкото его е во прашање.И што еве ако си прв, не ќе ти пишува на челото? Или тоа за лична сатисфакција & stuff...Машка желба број 1.
Ама тешко дека ќе најдеме....![]()
Абе со росхипнол секој знае...не е тоа финтата.Никаков проблем се додека има росхипнол да се набави
Терам јас, нема гјале, и со дестпивна амм мора да е одозгора, ако ја налегнам дан се помоча сред онаквење![]()
Не можам да ви ја сфатам таа желба да сте „први“ ама веројатно машкото его е во прашање.И што еве ако си прв, не ќе ти пишува на челото? Или тоа за лична сатисфакција & stuff...![]()
Добро сеа не збориме за девојка со „дебело досие“...Не дека ќе ми пиши на чело...туку не знам како да ти кажам,јас пример никогаш не би фатил девојка со голема “историја“ зад неа...да имам рогови и слично.
Чисто ко суза кратко кажано.![]()
Јок, ма..Ама ја коа тоарам, тоарањее тоа по сите мерки и аршиниНе можам да ви ја сфатам таа желба да сте „први“ ама веројатно машкото его е во прашање.И што еве ако си прв, не ќе ти пишува на челото? Или тоа за лична сатисфакција & stuff...
--- надополнето: 28 декември 2012 во 17:14 ---
Абе со росхипнол секој знае...не е тоа финтата.
П.С. Толку си тежок шо ќе се помоча???Право во теретана ак е така, греота за момичката...
Многу си „скромен“.Абе кај ќе најдеш таква денес???![]()
Ами шо баба ѝ ја однела во градинка прво? Шо прајме со тој факАт?У градинка, евентуално...
Ами шо баба ѝ ја однела во градинка прво? Шо прајме со тој факАт?
Ќе си ја заучуваш од маленка, шо и как да праа... Иначе ништо не бива од работата.У градинка, евентуално...
Ќе си ја заучуваш од маленка, шо и как да праа... Иначе ништо не бива од работата.![]()
Добро сеа не збориме за девојка со „дебело досие“...