Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Не барам некоја “топ“ да биде...нормална онака .... и јас да му сум прв за се...:cool:
Многу си „скромен“.Абе кај ќе најдеш таква денес???:icon_lol:

Ima trimeri be.

Цицки,и да е од оние што тропивни. на трето пиво да немаат мака со нозете. Сами да им се шират ;)
Тешко тебе ако налеташ на некоја десетпивна.:pos:

Тешко тебе ако налеташ на некоја десетпивна.:pos:

Никаков проблем се додека има росхипнол да се набави ;)

Терам јас, нема гјале, и со дестпивна амм мора да е одозгора, ако ја налегнам дан се помоча сред онаквење :icon_mrgr::icon_mrgr:

Машка желба број 1.:cool:
Ама тешко дека ќе најдеме....:(
Не можам да ви ја сфатам таа желба да сте „први“ ама веројатно машкото его е во прашање.И што еве ако си прв, не ќе ти пишува на челото? Или тоа за лична сатисфакција & stuff...:)
--- надополнето: 28 декември 2012 во 17:14 ---
Никаков проблем се додека има росхипнол да се набави ;)

Терам јас, нема гјале, и со дестпивна амм мора да е одозгора, ако ја налегнам дан се помоча сред онаквење :icon_mrgr::icon_mrgr:
Абе со росхипнол секој знае...не е тоа финтата.:)
П.С. Толку си тежок шо ќе се помоча???:pos:Право во теретана ак е така, греота за момичката...

Не можам да ви ја сфатам таа желба да сте „први“ ама веројатно машкото его е во прашање.И што еве ако си прв, не ќе ти пишува на челото? Или тоа за лична сатисфакција & stuff...:)

Не дека ќе ми пиши на чело...туку не знам како да ти кажам,јас пример никогаш не би фатил девојка со голема “историја“ зад неа...да имам рогови и слично.

Чисто ко суза кратко кажано. :)

Не дека ќе ми пиши на чело...туку не знам како да ти кажам,јас пример никогаш не би фатил девојка со голема “историја“ зад неа...да имам рогови и слично.

Чисто ко суза кратко кажано. :)
Добро сеа не збориме за девојка со „дебело досие“...

--- надополнето: 28 декември 2012 во 17:14 ---

Абе со росхипнол секој знае...не е тоа финтата.:)
П.С. Толку си тежок шо ќе се помоча???:pos:Право во теретана ак е така, греота за момичката...
Јок, ма..Ама ја коа тоарам, тоарањее тоа по сите мерки и аршини :свиркам:

Цицкиииииииии....денес се цицкииии, утре се цицкиииии, вчера беа цицкиииии...крувчиња, станаа динњчиња, па лубејнци, па мореее, ееее....цитронки, портокалки, мандаринњича, ама да се цицкиииииии :cool:

Добро сеа не збориме за девојка со „дебело досие“...

Отсекогаш сум имала проблем да ја разберам дебелината (на МеВеРе-то).
Што се подразбира за дебело, 2 кила, 5 кила, 17, 28, 587 кила? :)

Мој пример:
Сакаш да мрчам .... дај ми кафанско мени поголемо од две страни.
Сакаш да предам ..... дај ми мени од Тру Конфекшонс, толку долго за да го листам два дена.

Не е до бројот на страниците, туку до тоа што ти е слатко да грицкаш.

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom