Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам жена која што ќе ја интересираат истите работи што мене ме интересираат. Да навива за мојот тим (фудбалски :P ).
Да биди другарски настроена и да биди искрена кон мене,а исто така и јас кон неа.Да не крија ништо од мене.Да не се дружи со многу момци и да не си чатува на фб премногу,затоа што ќе бидам многу љубоморен. На компјутер може да седи доколку играме мрежно игри... :свиркам:
ИИиии то е од моја страна... другото дупење,лапање,шмукање си е природна работа којашто не мора да ја кажувам... :X3:

Kakvi se ne zelbi ke procita covek...
Fudbalskiot tim.
Toa ti e isto ko jas da biram decko po toa dali povekje mu se svigjaat Dolce&Gabanna kreacii ili Chanel.
Ili koa ke procitam: da slusa dobra muzika. Koj faktor ti e muzikata be aloooU? So muzikata li ke zivees ili so zenata?
Pa koa ke pocnat pa onie sovinistine so omalovazuvacki ton I stav: "zenata samo za u kujna e.". Facepalm si praam instantno I gubam sekakva zelba za objasnuvanje.
"Taka e brat. Vo pravo si." *mi se dopagja*

Дебелина (не е битна) на досие битен е само еден факт дали љубовта е љубов или
ДОБАР ХОЛИВУД

Fudbalskiot tim.
Toa ti e isto ko jas da biram decko po toa dali povekje mu se svigjaat Dolce&Gabanna kreacii ili Chanel.
Ili koa ke procitam: da slusa dobra muzika. Koj faktor ti e muzikata be aloooU? So muzikata li ke zivees ili so zenata?
Pa koa ke pocnat pa onie sovinistine so omalovazuvacki ton I stav: "zenata samo za u kujna e.". Facepalm si praam instantno I gubam sekakva zelba za objasnuvanje.

Значи едно седумнаесет годишно девојче размислува подобро за разлика од некои самодекларирани како зрели личности.

Сакам жена која што ќе ја интересираат истите работи што мене ме интересираат. Да навива за мојот тим (фудбалски :P ).
Да биди другарски настроена и да биди искрена кон мене,а исто така и јас кон неа.Да не крија ништо од мене.Да не се дружи со многу момци и да не си чатува на фб премногу,затоа што ќе бидам многу љубоморен. На компјутер може да седи доколку играме мрежно игри... :свиркам:
ИИиии то е од моја страна... другото дупење,лапање,шмукање си е природна работа којашто не мора да ја кажувам... :X3:

Лелелелелелеее...:D

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
A be. Јас цел живот велам декс на ниеднс не и е како банкомат симитката, сите се вњррикални во шунде, ниеднс не е хоризомтална, ама не веруваат деца...

Какви жени бараат?
Идеални нема. Да биде еблива, окодопадлива, да знај да готви, пере, пегла, саглам плата дА има и да има саглам цицкиии!

А и да помолчува повремено.

,,,eve vakvi de ,,,,:icon_mrgr:mmmm
1352812782_5_978.jpg

mozhebi trebeshe kaj cickite ,,,ama aj i tuka i e mestoto,,,,:D

Не знам за другите ама за мене да кажам.
-Не смее да биде каква била. Многу е важно од каква фамилија е и дали со мојот избор би се сложила и мојата фамилија односно целиот клан. Добро е да имаат фамилиите некаков заеднички интерес кој би се зацементирал со свадба.
-Да е убава. Не сакам да се срамам пред луѓе. Угледот е многу битен.
-Да е крената, надуена, арогантна, лоша и расипана.
-Да е способна да ми одгледа наследник каков што доликува. Не дека треба многу да се напрега околу тоа, ќе си има таа помошнички, жени и учители кои ќе го воспитуваат наследникот, но сепат треба и таа малку да се ангажира.
-Да не ме замара во саботи бидејќи саботите ми се резервирани за лов со пријателите.
-Да знае да се облекува, дотерува и однесува пристојно. Понекогаш ќе треба да се организира бал па сакам да е се како што треба.
-Да не ме замара и да не ми мрчи кога одам во битки и да не се кара со мене ако се вратам ранет од бојното поле.
-Се на се треба да и се допаѓа животот во дворец.

Не знам за другите ама за мене да кажам.
-Не смее да биде каква била. Многу е важно од каква фамилија е и дали со мојот избор би се сложила и мојата фамилија односно целиот клан. Добро е да имаат фамилиите некаков заеднички интерес кој би се зацементирал со свадба.
-Да е убава. Не сакам да се срамам пред луѓе. Угледот е многу битен.
-Да е крената, надуена, арогантна, лоша и расипана.
-Да е способна да ми одгледа наследник каков што доликува. Не дека треба многу да се напрега околу тоа, ќе си има таа помошнички, жени и учители кои ќе го воспитуваат наследникот, но сепат треба и таа малку да се ангажира.
-Да не ме замара во саботи бидејќи саботите ми се резервирани за лов со пријателите.
-Да знае да се облекува, дотерува и однесува пристојно. Понекогаш ќе треба да се организира бал па сакам да е се како што треба.
-Да не ме замара и да не ми мрчи кога одам во битки и да не се кара со мене ако се вратам ранет од бојното поле.
-Се на се треба да и се допаѓа животот во дворец.

Се’ ми е јасно освен болдот.
Сакаш мајка ти да ја вика „був“, а пред комшики „пиленце со три букви“?

Остај ти таа работа знае Спасе што збори. Нек се плашат сите наокулу од неа а он кога ќе се врати од битка ранет да не му мрчи него да го лечи... Ми се свиѓа... Спасе супата, брат у МКД нема дворци што праиме? Да видиме на Кале дали ќе се снајде? Или ти ја планираш за извоз?

Fudbalskiot tim.

pa za vo kujna se, kakva zena e taa sto ne znae eden rucek na mazot da mu napravi? Ne znam koj vi e problemot vas na zenive. Sramota e ako reces znam da gotvam? Koja i da ja prasam kje rece neznam ovo ono bla bla. Namesto da kaze mazu kakov rucek ima da ti pravam pa da te natera da ja zemes a vaka se tupo i glupo e.

Мора строго, инаку ако го штеди камшикот закрепостените селани одма буна ќе кренат.

Остај ти таа работа знае Спасе што збори. Нек се плашат сите наокулу од неа а он кога ќе се врати од битка ранет да не му мрчи него да го лечи... Ми се свиѓа... Спасе супата, брат у МКД нема дворци што праиме? Да видиме на Кале дали ќе се снајде? Или ти ја планираш за извоз?
Добра е идејава на кале да е столицата. Претпоставувам за Охрид на кале мислеше, дека Скопје планирам да е под охридска чизма. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom