T
the Carpenter
Гостин
Летни, снимки од Ацо Стојковиќ на летна тераса 1932.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еее, братче такво е тама, тама си поминуват од убаво по убаво, а дек нии, нии ке гледаме со ПЛАВА ЦИГАНКо со тава ли ке си поминаме убаво ? Нии сме ѓупци за них бе.Traffic CountdownЛудница лани со Тиесто во NY. Таква музика сакам за нова година...
Ама таму каде што ке бидам, ке има најверојатно народно, ама јбг, во Струмица народот е таков, тешко е клабер да бидаш тука.
Тоа е и наградно прашање.Минатата година ми беше ужас поради музиката и сменив 4 локации таа вечер... ме интересира, постои ли некое место во Македонија каде за Нова Година се пушта само рок(стар или нов не е битно) цела вечер?
А оваа година немам појма какви песни ке се пуштаат тука, најверојатно т.н. Christmas songs...
Минатата година ми беше ужас поради музиката и сменив 4 локации таа вечер... ме интересира, постои ли некое место во Македонија каде за Нова Година се пушта само рок(стар или нов не е битно) цела вечер?
А оваа година немам појма какви песни ке се пуштаат тука, најверојатно т.н. Christmas songs...
Минатата година ми беше ужас поради музиката и сменив 4 локации таа вечер... ме интересира, постои ли некое место во Македонија каде за Нова Година се пушта само рок(стар или нов не е битно) цела вечер?