Какви песни за Нова Година ?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Traffic Countdown :vozbud: Лудница лани со Тиесто во NY. Таква музика сакам за нова година...

Ама таму каде што ке бидам, ке има најверојатно народно, ама јбг, во Струмица народот е таков, тешко е клабер да бидаш тука.
Еее, братче такво е тама, тама си поминуват од убаво по убаво, а дек нии, нии ке гледаме со ПЛАВА ЦИГАНКо со тава ли ке си поминаме убаво ? Нии сме ѓупци за них бе.
Каснаме си со времето, турбофолк та турбофолк :tapp:

Ке има фајт за музика. Али се знае ке победи турбото на мое големо жалење. Ама ај ке начекам момент па ке фрчи рок.

Слушам се освен турбо фолк. Ама со оглед на тоа дека новата година ќе ја пречекам во кафана со друштво, тешко дека ќе помине вечерта без тој тип на музика... :toe:

Минатата година ми беше ужас поради музиката и сменив 4 локации таа вечер... ме интересира, постои ли некое место во Македонија каде за Нова Година се пушта само рок(стар или нов не е битно) цела вечер?

А оваа година немам појма какви песни ке се пуштаат тука, најверојатно т.н. Christmas songs...

Минатата година ми беше ужас поради музиката и сменив 4 локации таа вечер... ме интересира, постои ли некое место во Македонија каде за Нова Година се пушта само рок(стар или нов не е битно) цела вечер?

А оваа година немам појма какви песни ке се пуштаат тука, најверојатно т.н. Christmas songs...
Тоа е и наградно прашање.
Туку кај нас нема ни некое место обично место за излевање да пуштат Рок, баладички на раат да си излеваш или пак некаде да си седаш така на кафенце или нешто слично да пуштат рок неее, се се транс нормално и после ке ги запаткат ШАМПАЊАЦ. :tapp:

секогаааш во која и да е ситуација
самооо раааааааап
:vozbud:
хаха нема за нова нешто различно секогаш е истотооо :helou:
рап рап или смрт :pos2:

Во Прилеп, во Апореа.Во тоа место никогаш не се пуштило турбо фолк, негуваат еден стил само со рок, метал, некогаш пуштаат и панк и реге.Исклучиво тоа:)

Сакал нејќел ќе ме оптеретат со некои си такви електро хајпер тек минимали со салса призвуци :icon_lol: па нека бучи до сабајле!

Појма немам. Јас би сакала рокче некое да се свири или хитчиња моментални. Море се ќе слушам, важно во кафана нема да славаааам!:vozbud::vozbud:

jas sum lubitel na starogratska pesna no za n g sakam cocek

bravo..tc bunjakovec,imas dva kafica edniot za postari i edniot za pomladi se pusta od zeppelin do zelbi i cestitki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom