Какви песни за Нова Година ?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.361
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Момци баш ме интересире кога славите повеќето во некој локали сигурно без музика нема да сте па прашањето ми е каква музика имате за нова година баш ме интересире да видиме за празинк што слушате за расположение, за весело друштво ???

ако не вреди тема канта ..:jaj:
ЕДИТ: ТРЕБАШЕ ТЕМАВА ВО МУЗИКА АКО ОСТАНЕ (=
едит из модератора:Преместено, :)

Момци баш ме интересире кога славите повеќето во некој локали сигурно без музика нема да сте па прашањето ми е каква музика имате за нова година баш ме интересире да видиме за празинк што слушате за расположение, за весело друштво ???

ако не вреди тема канта ..:jaj:

хехех каква музика може освен народњаците ...не дека сум некој турбо фолкер ...али секој слави нова година со ваква музика...не баш народњаци али аца лукас ...рибља чорба бело дугме..ова она :D:D....така постаро нешто

Па како и секогаш сите инсистираат на турбофолк , народно ..

Јас си носам слушалки годинава ... Сериозно....

Pa moze i makedonski pesni, nekoi haus, r & b, komercijalni, t.e skoro se, da se pogodoi za secij vkus, samo ne turbofolk. I ja slicno kako deckite. A nie tamu kaj so ke cekame, sigurno ke ima turbolk i uste sea pocnav psihicki da se pripremam, ali se plasam deka pred 12 doma ke bidam.

Па како и секогаш сите инсистираат на турбофолк , народно ..

Јас си носам слушалки годинава ... Сериозно....
Хаха, со слушалка на нова год, закон си еј :pos::pos:.
И јас имам такво друштво што ич нејкам турбофолк барем да слушаме Бијело Дугме Рибја Чорба ама ништо, како и да е мора да слушаш и да се расположиш, само какво расположение имам со Бијело Дугме лелее.

па се знае,BIJELO DUGME,RIBLJA CORBA и така нешто постаро(djurdjevdan, lipe cvatu и коњак).:vozbud::vozbud:

Екс Ју(Дугме,Дивље Јагоде,Парни Ваљак,Прљаво Казалиште,Црвена Јабука,Рибља Чорба...),а може и нешто РОК(Вајтснејк,ГНР,Квин и така...)

паа и годинава исто ко лани... ново турбо фолк шит... нешо старо турбо фолк (овие знаат и да се ок) нешо екс ју ииии бонус трака на вечерта Opus-Life Is Life (е ова кај шо ќе славам нон стоп се пуштат... и лани е пуштие покрај се)

Im rekov na site deka nema da slavam zaso znam deka ke me napnat so srpsko.
Sho ednostavno NEMOZAM stvarno najiskreno da podnesam -.- ..

Zatoa..kako idealna muzika za dobar zur na nova godian smetam Drumm and Bass ili po komercialna muzika za poshiroki masi koja mozam i ja kolku tolku da ja prifatam neka bide House..

Traffic Countdown :vozbud: Лудница лани со Тиесто во NY. Таква музика сакам за нова година...

Ама таму каде што ке бидам, ке има најверојатно народно, ама јбг, во Струмица народот е таков, тешко е клабер да бидаш тука.

Оваа Нова Година - Кастро - Drum & Bass - Game Over & Slave
Биче лудо!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

бидејќи јас ќе пуштам музика годинава така да ќе гледам да не ја тупам многу со турбофолк ама ако ми напнат 120 души е тогаш ќе мора јбг

Па со оглед на тоа што ќе правм во дискотека ќе има секаква музика.
И транс и поп и српски....
Сакам само добро да си поминам,а со оглед на тоа што слушам секаква музика нема да ми смета воопшто каква музика ќе се пушта:wink:

Хаха, со слушалка на нова год, закон си еј :pos::pos:.
И јас имам такво друштво што ич нејкам турбофолк барем да слушаме Бијело Дугме Рибја Чорба ама ништо, како и да е мора да слушаш и да се расположиш, само какво расположение имам со Бијело Дугме лелее.

За 2 збора наречени „Нова Година“ не планирам да ги трујам моите уши.
Навистина , неможам да се орасположам на турбофолкот , ќе бидам како мртов :)
Една од причините што несакам да славам во кафаните или дискотеките :tapp:

Без разлика на се сигурно ќе носам слушалки :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom