Какви песни за Нова Година ?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
па ваљда ќе се почне со екс ју рок,па ќе се продужи со,турбофолк,и у меѓу време нешто Македонско
без Црно Тиквешко од Владо нова година тешко да пројде
и тоа
али шо и да има музика не би праел проблем,свеедно ми е :helou:

Момци, полека но доаѓа и Декември месец, каде се размислува кај нас младите што и како. Има тема само еден рефреш давам, па за ова година што песниче се планира или истите ко лани исто ке го кажат, се надевам дека ке има и други.
Повелете.

Постоиве на темава...КРЕМЦИ ! Цела Кајгана -.-
Дајте стварно, да не глуматаме некое западњачко општество, не сме во Англија.
Што се тиче мене, ја би пуштала некоја chill out/loungе музика, ќе си седнам на фотеља и ќе си праам муабет со другачка ми, ама не се слави така Нова Година.
Нова година се знае:
Екс-Ју, Рок (штоидае општо прифатено, може и R&B па дури и Rap & Hip-Hop)
Аца Лукас, Хасан Дудич, Цеца, Јелена Карлеуша (српско/босанско битно)
Народно (од типот на Гоце Арнаудов xDD)
И се преминува на некојси House/Techno
За на крај да се пушти Trance/Drum&Bass
После тоа Art of Noise <3
И на крај некој Jazz или Soul, да ги избркам.
А не цела веќер едно исто ќе ми слушате или со слушалки ќе ми идете на Нова Година -.-

Постоиве на темава...КРЕМЦИ ! Цела Кајгана -.-
Дајте стварно, да не глуматаме некое западњачко општество, не сме во Англија.
Што се тиче мене, ја би пуштала некоја chill out/loungе музика, ќе си седнам на фотеља и ќе си праам муабет со другачка ми, ама не се слави така Нова Година.
Нова година се знае:
Екс-Ју, Рок (штоидае општо прифатено, може и R&B па дури и Rap & Hip-Hop)
Аца Лукас, Хасан Дудич, Цеца, Јелена Карлеуша (српско/босанско битно)
Народно (од типот на Гоце Арнаудов xDD)
И се преминува на некојси House/Techno
За на крај да се пушти Trance/Drum&Bass
После тоа Art of Noise <3
И на крај некој Jazz или Soul, да ги избркам.
А не цела веќер едно исто ќе ми слушате или со слушалки ќе ми идете на Нова Година -.-

Па ти си имала многу нивоа на музика бе :) Јас конкретно да дојдам кај тебе на Нова Година, до Екс Ју рок стигам и натаму ништо нема да памтам :vozbud:

Па ти си имала многу нивоа на музика бе :) Јас конкретно да дојдам кај тебе на Нова Година, до Екс Ју рок стигам и натаму ништо нема да памтам :vozbud:
Ќе ти пуштам плејлист, сите нивоа на музика ќе ги слушнеш (:
Мераци (:
За детали пиши ми пп, ќе се договориме, ако стварно сакаш кај мене да славиш xDD ((((((((:

Ќе ти пуштам плејлист, сите нивоа на музика ќе ги слушнеш (:
Мераци (:
За детали пиши ми пп, ќе се договориме, ако стварно сакаш кај мене да славиш xDD ((((((((:

Па кога ке погледнам детално, добар избор имаш направено , можеш и патриотски да вметниш таму и ако имаш простор дома за оро играње :) и то надолу веќе ја стишва атмосверата после Нова Година, на кој му е мака, Кој е Камен и сите со свои приказни....А другиот ден е приказна за себе :) хаха........ и ај ако сакаш кога ке го направиш изборот на песни пушти некои да видам - онака :) ..... Би сакал да славам кај некој што запознавам сеа ама....Далеку сме - претпоставувам си од СК? позззз :smir::back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom