Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
миј ги ноге дете, не патике
за кожа земете си безбоен спреј за одржување
со влажна крпа ке ги поминете, нека се подсушат па потоа ке ги напрскате
со перење у машина мн побрзо ке обледат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сите патики сум ги перел ни боја се смениле ни се одлепиле, па ни тие ко со мрежа напред шо се не се скинала. А од пот кога ќе почнат да мирисаат ништо не ги пере.

Обичните патики и јас ги перам у машина и мака немаат, ама оти првпат купив од овие превртена кожа или како и да се вика, претпоставував дека не може у машина.

Обичните патики и јас ги перам у машина и мака немаат, ама оти првпат купив од овие превртена кожа или како и да се вика, претпоставував дека не може у машина.
Само влажна марамица брат ми, нема боље, ќе видиш. И ја се заебаваше сас машине, прање на руке па ладна вода, па вружа. Само влажна, life changer.

Најк Ер Мекс 87 или Адидас Суперстар у Солун до која цена се наоѓаат?

Месечно минимум едншка ги перам во машина, ни боја им паднало ни се одлепиле.

И јас исто на брзо перење али ги ставам у некоја торба шо се затвора.

Како се покажа терексот, дали се удобни, издржливи?
Поздрав
Терексот се покажаа топ.3та година мука немаат.Удобни се баајги,вода не пропуштаат и не потат.Јас ги земав од словенија,тука ги видов беа 50евра поскапи тогаш + некако материјалот ми беше сумљив.
Како и да е препорака од мене,да купувам пак би ги земал.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Flexibility-blue-men-suede-and-shoes-converse-cons-weapon-seasonal-Magical-6H0O.jpg

Терексот се покажаа топ.3та година мука немаат.Удобни се баајги,вода не пропуштаат и не потат.Јас ги земав од словенија,тука ги видов беа 50евра поскапи тогаш + некако материјалот ми беше сумљив.

Фала, ќе купам сега за зимово да не ми мирзнат нозете.

а од тимберлендот задоволен?
јас трета година ке ги носам и до сега онака, не се нешо мн удобни и знаат да ми испотат нога некад
лакоста птиките перфекција

Овие црниве тимберленд ништо посебно.Греат поштено ама малку се груби за комбинирање со гардероба.Онака патика/чизма за права зима.
Имам уште едни темно плави тимберленд(мислам ги имам и нив постирано на темава),е тие се перверзија.
Да напоменам дека двата пара се покажаа како мазги за издржливост.
@Bonnie and Clyde

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom