Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека за 2-3 дена нема да ти се скине платното како кај мене.[DOUBLEPOST=1492199627][/DOUBLEPOST]
117974.jpg

Последно уредено:
Такво платно ти се скина?
Жена ми има адидас со такво платно и скоро цела година ги носи, а имам приметено и неколку пати на дожд и плус секој месец ги става во машина за перење.

Дечки, чисто за информација, сигурно некои од вас знаат, ама ако случајно на некои патики/чизми видите етикета што пишува Gore-Tex, да знаете дека ќе траат повеќе од вас, ќе платите сигурно над 4000-5000д. ама вреди.[DOUBLEPOST=1492202664][/DOUBLEPOST]
Само лајнарките се хардкор (Nukeproof се!), заеби ти старки.
Е старките сега се уште по хардкор, веќе кога се ишлапани со кал, прашина, лајна и сл. може не се нјукпруф, ама црно на бело се ептен.

Дечки, дека кај нас можат да се купат Саломон, на официјалната страна ја имаше само Хрватска мислам, во Шпанија кога бев ги носеа во Декатлон.

Дечки, дека кај нас можат да се купат Саломон, на официјалната страна ја имаше само Хрватска мислам, во Шпанија кога бев ги носеа во Декатлон.
У Сити Мол горе кај Ало-Ало, Urban Store мислам се викаше.

i vo Adidas vo GTC ima modeli.

Btw od pred nekolku dena, Asics Gel Cumulus 18

T6C3N_0193_0010266060_FR_AEB

Denes gi debitirav na kej, odlicni.

Го истрчав полумаратонот со Асиксот, топла препорака од мене кој си е по трчањето. Како по облаци да трчав, немав никакви болки а си имам болки во десното стапало од време на време. Лани пост маратонот три дена во мраз ми седеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom