Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Ги умреа веќе патикиве, секаков џган ги носи а најтрагично е тоа што пола и поише што носат суперстарки носат сеоски суперстарки од бит пазар за 1500 денари.
Коа ќе видам некоја шпонка облечена целата таква како нинџа и доле суперстар патика. :нинџ:

Ги умреа веќе патикиве, секаков џган ги носи а најтрагично е тоа што пола и поише што носат суперстарки носат сеоски суперстарки од бит пазар за 1500 денари.
Коа ќе видам некоја шпонка облечена целата таква како нинџа и доле суперстар патика. :нинџ:

Класика ми се овие и затоа ги земав. Иначе мене пак оние Аir Max ми се повеќе изумрени. Најомразен модел ми станаа.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Здраво

Од тука дознав за страната www.prodirectselect.com и сакам да нарачам патики од нив. Доколку некој има порачано од нив би му бил благодарен доколку ми појасни неколку работи за нив.

Ме интересира дали времето на испорака е исто како што е наведено, и дали сте задоволни од патиките?
До која цена се плаќа царина на порачката?(знам дека прашањето не е за тука но доколку некој член има искуство се надевам ке ми одговори побрзо)

Shoes-Nike-Court-Borough-Mid-GS-839977-001-Woman-Sneakers-Black_81718.JPG

Во понеделникот од Спорт М, аутлетот во Борис Тајковски, купив адидас патики и веке денес десната патика ми се скина напред кај големиот прист, сега ке им ги однесам од глава ке им ги акнам .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom