Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не си грешка??! во топшоп продаваа air jordan не air maxGi ima li nekoj koristeno patikite od TopShop, airmax?
да не си грешка??! во топшоп продаваа air jordan не air max![]()
Малку ми е сомнителна цената секаде се 200-240 евра, а еве на фб гледам и во ноември и декември кога сите купуваат чизми тие имаат попуст до 50% или првиот производ 10% вториот 30% попуст.![]()
Најново,шетав онака низ Рамстор,ме удри филм да влезам у Тимберланд,сите модели беа намалени за 20% и плус уште 30% попуст на каса ми дадоа...од 12.990,6500 ме фатија
тоа ли е бре AirMax?
Со AirMax или со линкот?Моја грешка, благодариме на корекцијата.
Ме мрзеше криви дрини да исправам, и да се докажувам, само така линкот го постирав.
Да не имаш искуство со овие патики? Не се баш ефтини, а сакам да ги земам.
Со AirMax или со линкот?
Ако е од линкот - не.
Па ваљда официјална Timberland продавница,нема да заебат,што знам..Оваа ми кажа последен викенд дека е и дека затоа е попустот,веќе немаше ни броеви(видов едни други прво,ама само 47 од нив останато),може деновиве пак да се пуштам и да видам како е ситуацијатаМалку ми е сомнителна цената секаде се 200-240 евра, а еве на фб гледам и во ноември и декември кога сите купуваат чизми тие имаат попуст до 50% или првиот производ 10% вториот 30% попуст.
Имам слушнато дека во Косово има фабрика и од таму ги увезуваат.
Малку ми е сомнителна цената секаде се 200-240 евра, а еве на фб гледам и во ноември и декември кога сите купуваат чизми тие имаат попуст до 50% или првиот производ 10% вториот 30% попуст.
Имам слушнато дека во Косово има фабрика и од таму ги увезуваат.