да не си грешка??! во топшоп продаваа air jordan не air maxGi ima li nekoj koristeno patikite od TopShop, airmax?
да не си грешка??! во топшоп продаваа air jordan не air max![]()
Малку ми е сомнителна цената секаде се 200-240 евра, а еве на фб гледам и во ноември и декември кога сите купуваат чизми тие имаат попуст до 50% или првиот производ 10% вториот 30% попуст.![]()
Најново,шетав онака низ Рамстор,ме удри филм да влезам у Тимберланд,сите модели беа намалени за 20% и плус уште 30% попуст на каса ми дадоа...од 12.990,6500 ме фатија
Моја грешка, благодариме на корекцијата.тоа ли е бре AirMax?
Со AirMax или со линкот?Моја грешка, благодариме на корекцијата.
Ме мрзеше криви дрини да исправам, и да се докажувам, само така линкот го постирав.
Да не имаш искуство со овие патики? Не се баш ефтини, а сакам да ги земам.
Со тие од Топ Шоп, walkmax за тие мислев, ама добро.Со AirMax или со линкот?
Ако е од линкот - не.
Па ваљда официјална Timberland продавница,нема да заебат,што знам..Оваа ми кажа последен викенд дека е и дека затоа е попустот,веќе немаше ни броеви(видов едни други прво,ама само 47 од нив останато),може деновиве пак да се пуштам и да видам како е ситуацијатаМалку ми е сомнителна цената секаде се 200-240 евра, а еве на фб гледам и во ноември и декември кога сите купуваат чизми тие имаат попуст до 50% или првиот производ 10% вториот 30% попуст.
Имам слушнато дека во Косово има фабрика и од таму ги увезуваат.
јас лани во Д спорт земав тимберленд за 6500 исто на попуст од некои си 10000 и до сега топ сеМалку ми е сомнителна цената секаде се 200-240 евра, а еве на фб гледам и во ноември и декември кога сите купуваат чизми тие имаат попуст до 50% или првиот производ 10% вториот 30% попуст.
Имам слушнато дека во Косово има фабрика и од таму ги увезуваат.