Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Некој што има од овие три модели да ми каже кој е поудобен? За женско ми требаат и мора да се бели, па не знам кои да ги изберам. :D
844905-110-PV-900x900.jpg B74437_01_standard-900x900.jpg CG5757_6-900x900.jpg

@Forza Milan!!! третите не се за одење на долги стази, ако ти е за да прошеташ низ трговски во ред ама не се за ако сакаш да пешачиш подолго. Вторите сум ги имала исто и биле добри, ме изненади што шлапнав во длабок вир со нив и не ми навлезе вода. Како во капсула ти е ногата и тоа ми се допаѓа и немав со нив проблем при подолго одење. За првите појма немам :D

Не се за мене и не се за пешачење. За работа цел ден седење и без многу одење.
Какви се оние вторите кога се на ногата подолго време во денот, едно 7-10 часа?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Не се за мене и не се за пешачење. За работа цел ден седење и без многу одење.
Какви се оние вторите кога се на ногата подолго време во денот, едно 7-10 часа?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
таман, не осетив некакви проблеми, да стегаат или жулеви да прават.

Една од подобрите патики што сум ја носел. Добра е за пешачење и трчање. Лесна патика, убаво стои и со фармерки и со тренерки. Јас ја имам црната, неможев да ја најдам црната варијанта и ја ставив црвената. Во Спорт М сега моментално се 3.000 денари со се израчуват попуст од 30%. Иначе јас ги купив во Бугарија за 2.500 денари пред 3 месеци кога кај нас беа 4.300 денари без попуст.
Нема да згрешите со оваа патика, јас сум презадоволен.

adidas-cloudfoam-racer-tr-mens-red-sneaker-11-m.jpg

nike-check-solarsoft-843895-300.jpg

New1

Какво мислење имате за патиките што се продаваат во ЛЦ Вајкики?:)

f754ca209c081db2f98b02470c0d0a72.jpg

Најново,шетав онака низ Рамстор,ме удри филм да влезам у Тимберланд,сите модели беа намалени за 20% и плус уште 30% попуст на каса ми дадоа...од 12.990,6500 ме фатија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom