Какви девојки ви се допаѓаат: слабички или заобленки?

• Креатор на темата Креатор на темата --HEIDERN--
  • Време на започнување Време на започнување
Pa sekako deka me privlekuva i toa mnogu, zatoa i sum gi stavil !!!
Bolje pernica/mevce/pamuk/celulitce, nego koska/zakacalka/cackalica/daska/stapce !!!
P.S. Koskite se za kucinjata !!!

Кога ќе погалиш со раката некој здрав женски бут, ќе осетиш збиена еластична кожа и мазен и пријатен филинг.

Но ако го направиш истото со дебел женски бут, ќе осетиш разлабавена и збуткана кожа со шуплини од искршено ткиво попознато како "целулит" испод нездравата леплива тенка кожа.

Уопште не сакам разлабавени грутчести цицки и гз, сакам цврсти и стегнати цициња и газе.

Ima dobri i tnki i zaoblenki mislam ona krupni zenski dobri, mene pa mi znacat ocite, kosata obavezno dolga za bolja amortizacija prilikom sex a presudno e ponasanjeto da bide zenstvena ...

јас преферирам заобленки девојки со се...да има добар бут....добри задни образи и добра града.......тоа е женска од соништата.....да а наполниш раката........:P

sindo-nicole-coco-austin-23850185-810-1000.jpg

ofoofofofoffoof mjam vakvi sakam da ima so da se dopre

- а какви жени..... ...... .......
- а какви баби ... ... ......
- а какви дадилки ... .... ......
- а какви слугинки .... ..... ...
- а какви секретарки ... ......
- а какви комшивки ... .....
- а какви колешки.... .... .....
- а какви балд“ски .... ... ....
- а какви професорки ... ...
- а какви ?????????? ..... ...

Средни и стегнати, да не биде како што вика Миле Паника, радијатор. Да има што да се фати :)

Јас веќе почнав секаква да барам :place:
А убав дечко сум :),ама немам среќа во љубовта.

Јас веќе почнав секаква да барам :place:
А убав дечко сум :),ама немам среќа во љубовта.
сигурно нема за било која да се фатиш ама...ајде :). Обично го имаме тој сличен муабет сите, но кога ке дојде одлучната средба запазуваш на се ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom