Какви девојки ви се допаѓаат: слабички или заобленки?

• Креатор на темата Креатор на темата --HEIDERN--
  • Време на започнување Време на започнување
Meне најповеќе ми се допаѓаат Девојки со големи гради и маса од над 100 kg.

Сакам танки девојки со стегнат газ, а све некако налетувам на благо полнички :/

Има една правило, голема цицка не важи кај полничките.
Ја сум за слабички

Судејќи по 90% од вашиве постови, изгледа дека жениве џабе се мачиме со слабеење :)

Abe druze ne e isto dus-debela zenska(iscelo debela, parce salo, kjutuk) i zenska elegantno popolneta onamu kade sto e najpotrebno(zadnik, butovi, gradi) !
Mojot vkus e elegantno popolneta t.e. da ima golemi oblini, no bez golem stomak !!!
A inaku zenskite se lazat so toa sto mislat deka ako drzat dieti, vezbaat i ako se slabicki/t'nki ko cackalici se povekje privlecni, toa apsolutno ne e tocno, pogolemiot broj na mazi sakaat normalno gradeni zenski so site zenski atributi... a ne zakacalki za vo regal, ko onie manekenkine svetski !
B.T.W. na zivci mi ide koga kje cujam nekoja kako vika deka bila debela i zatoa gladuvala, a da ja pogledne covek koska i koza, navistina neznam vo sto e problemot kaj devojkive, koga kje se vidat vo ogledalo se gledaat debeli, a vsusnost se slabi !!!

Со карактер.

Заоблени ограничен избор, и непушач да е поради религиозни причини :icon_lol:

Убави девојки...ептен ми се слабост.
Ич не сум по парите, ако е убаа готово.

Не ми пречи малку вишок. Предните атрибути ми се слабост, штом ме погледнат в очи -готово.:cool:

Растресита ! Ова му доаѓа како баланс меѓу штиљава и мрсна, подразбира мали спојлери, пристојна цицка и гз за шамарање.

или сликовито
1c3e4c5fb016b5da95258513c105424c.jpg

не со многу голем цицки, нормално во секоја смисла да има на неа :DD

Сакам пунички и заоблени ама да се разбериме не ко баскет. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom