Заедно со компјутерот што одеше и многу сум задоволен од неа, има и кирилица многу подобро се снаоѓам со оние ѓ,ж,ш,ч,љ... Бела е и има некои копчиња за скратен пат за песните попуштање, намалување, следна песна,стоп, за интернет скратен пат и др. Само нешто копчето <-Back Space ме заебава но добра е :mist:
Logitech Media Keyboard Elite ја земав од Хрватска пред 3 години кога бев на екскурзија и морам да кажам дека досега не сум користел подобра, посебно ми се допаѓа тоа што Esc i F-копчињата се различни па нема шанси несакајќи да притиснеш кое било од нив =)
Сее ка јмене Delux. :pos2:
Тастатурава е малце скапечка ама неможам да ја најдам на Google, тешкае 1,3Кг. Ниска копчиња како лаптоп.
А Глушецот 150денара. И затоа сум слаб на кантер.
Logitech ultrax premium keyboard..не знаев дека така се вика, сега видо. Одлична е, копчињата се ко кај лап-топ што посебно ми се допаѓа. Откога ја имам чудно ми е да куцам на обична тастатура
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.