Каква тастатура користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
a4-tech-x-slim.jpg

Најобична глупа тастатура со РС шо ми ја дадоа. Иначе ич не можам вакви тастатури ко оваа на gade горе... малите не ми се згодни ич...

Speed некоја мултимедијална од пред 4 год, штракалица, со избршани 10-15 букви, ја нема ни на нетов дури:pos2:

Заедно со компјутерот што одеше и многу сум задоволен од неа, има и кирилица многу подобро се снаоѓам со оние ѓ,ж,ш,ч,љ... :) Бела е и има некои копчиња за скратен пат за песните попуштање, намалување, следна песна,стоп, за интернет скратен пат и др. Само нешто копчето <-Back Space ме заебава но добра е :mist:

Logitech Media Keyboard Elite ја земав од Хрватска пред 3 години кога бев на екскурзија и морам да кажам дека досега не сум користел подобра, посебно ми се допаѓа тоа што Esc i F-копчињата се различни па нема шанси несакајќи да притиснеш кое било од нив =)
9675590101.jpg

Chicony Обична...скрос земена..

Сее ка јмене Delux. :pos2:
Тастатурава е малце скапечка ама неможам да ја најдам на Google, тешкае 1,3Кг. Ниска копчиња како лаптоп.
А Глушецот 150денара. И затоа сум слаб на кантер. :vozbud:

tastatura-chicony-kb-9810.jpg

Ваква тастатура. Кога го купив компјутерот, оваа ми ја дадоа, и ја немам сеуште сменето...

Logitech ultrax premium keyboard..не знаев дека така се вика, сега видо. Одлична е, копчињата се ко кај лап-топ што посебно ми се допаѓа. Откога ја имам чудно ми е да куцам на обична тастатура:)
logitech-ultrax-premium-keyboard-svart-oem.jpg

алал да ти е за темава :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom