Каква тастатура користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
ОФФ: Да Ве питам нешто.. имам тастатура Logitech G15. Користам utorrent за да симнувам некои работи и сл. Е сега.. дали има некое програмче кое ке пишува со која брзина и колку проценти е симнат фајлот на екранчето од тастатурата?

ОФФ: Да Ве питам нешто.. имам тастатура Logitech G15. Користам utorrent за да симнувам некои работи и сл. Е сега.. дали има некое програмче кое ке пишува со која брзина и колку проценти е симнат фајлот на екранчето од тастатурата?

Вториот резултат на Google............ Ах тој Google......

Да.. прво на Google видов. ( истиот тој програм ) го симнав.. но не се читат убаво буквите ( ептен се мали ). Тоа е за првата верзија на G15-ката ( а јас ја имам втората верзија )

Кинеско гомно.
37423.jpg

love it!

Користам Genius тастатура стара 12-13 години и презадоволен сум : )

друже ваква има Тони од Александрија инструкторот:) многу потешко иде куцањето на гуменава....ама ептен
иначе ваква имам
DLK-9872.jpg

шо знам добра е работи:):)
иначе за следниов компјутер планирам нешто вакво

logitech-g15-keyboard.jpg

ѕверојна:) плус има и посебни шорткат копчиња за фотошоп
супер е тестатурата.

Одлична тастура :) шорткат копчиња за фотошоп тоа не сум знаел дека имаат, а тоа би било супер :vozbud:

Уф, молчи! половина копчиња не работат, што се нема истурено по неа... ама Делукс е и уште работи

појма немам - црна со сребрена со неколку копчиња избришани и скршена малку од страната и назад пиши маде ин цхина :pos2:

а да

и на сребрениот дел малку е поцрнета (од прстите шо ми потат)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom