Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.

ziva vistina...:cuc: :cuc: koga jadam pica ne odbiram, jadam sekakvi.

pa se razbira naj clasicnata CAPRICOZA

p.s. inace jadam sekakava

Па некад знам и да експериментирам, али кога сум ептен гладна идам на сигурно - капричиоза или стелато.
Многу ја сакам и алполиа у Дал Мет Фу, ама под услов да не треба да комуницирам со луѓе после тоа до крајот на денот, пошто е пуна со лук :icon_lol:

Овен

Вие сакатепицата да ја јадете дома. Па дури и да одите во некоја пицерија делот од пицата кој нема да го изедете барате да ви го спакуваат за дома. А кога треба да изберете, вашиот најчест избор е лута пица, со зачини или лути пиперчиња.
... Za toa deka sakam da ja jadam picata doma- e toa e tocno... ali toa deka sakam luta pica.. e toa NE... inace sakam normalna pica po moznost kapricioza!:)

Mexicana, frutti di mare, calzona, quatro stagioni, за добра свиња нема лоша помија:):):)

Најчесто јадам капричиоза а најмногу сакам куатро стаџони:)

Јадам онаква пица каква што ќе ми дадат.

Капричиоза и џаволо..
ама не сум нашла таква џаволо ко што јас сакам у мк..:(

Стрелец

Вие секогаш купувате семејна пица, но не за да ја јадете со вашето семејство туку со големиот куп пријатели. Воопшто не ви е важен видов на пицата, поважно ви е да се забавувате со пријателите.

Така некако. Обожавам капричоза! :je:

Acid напиша:
Ти да не си :lud:
Каква вегетеријанска, какви пиперчиња и патлиџанчиња.
Пицата сакам да биде сочна (многу мастраф, малку тесто), да има многу растопен кашкавал, печурки и шунка. Нормално - кечап.

Мојот тип на пица е капричиоза (не вегетеријана)!

Istoto vazi i za mene. daleku od vistina :)

Девица

Вие сакате пица со многѕ сирење и кашкавал, па затоа најчесто ја нарачувате пицата со четири сирења. А пред да почнете да јадете не заборавате со салфетка да ја впиете маснотијата од пицата.

Е баш и не сакам да има на пицата многу сирење и кашкавал!

А иначе највише си сакам да јадам Капричиоза:) ммммммммммм

Капричиоза only! Никаква не јадам друга. ;)
Леле, ми се пријаде. Јој...
Btw, најбоља е у Енрико.

Ако частат јадам секаква,ако си ја купувам јас најчесто Капричиоза ама може и нешто друго,зависи.
Во Коза Ностра во Охрид обавезно фамилијарна пошто мали се другите!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom