Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Девица

Вие сакате пица со многу сирење и кашкавал, па затоа најчесто ја нарачувате пицата со четири сирења. А пред да почнете да јадете не заборавате со салфетка да ја впиете маснотијата од пицата.

-Јас сум девица и моето не е точно. Јас сакам пица капричиоза и не сакам со салфетка да ја впивам маснотијата од пицата.:)

bilo kakva pica ali najvekje so feferoni

kapricioza со павлака и чајна закон

Рак

Вие сакате сами да си направите пица, а таа најчесто е вегетаријанска со многу домати и пиперчиња.
не бе....сакам пица со мноооогу кашкавал и да плива во печурки.....ммммммммм

The`bItCh напиша:
Скорпија

Вие сакате необична пица со некој нов сос, крем па дури и пица со овошје, како на пример ананас. А покрај пицата, вие секогаш знаете да го добието телефонскиот број од келнерот/ката.

Пица со овошје:lud: Е вакво нешто до сега немам пробано. Како и да е омилена ми е Capricioza. И да, сакам пица со некој нов сос(само не блад-овошен). Не сакам пица со домати:nesum:

А за бројот:smir: ........

ova za Bliznacite stvarno e pogodeno, samo ima eden problem nikogas ne ja zaboravam picata pa i Pamela da e kelnerka mmmmmmmm

pica retko pastmajlia epten cesto so feferoni i pivce najdobroto nesto na svetot ,, a za pica kapricioza,,taka nekako bese

Близнаци

Вие избирате или пица со многу печурки или пица со многу маслинки. Но, многу често знаете да заборавите на пицата, ако се занесете флертувајќи со келнерот/ката.

Првото е до некаде вистина, ама тоа другото ... хехе нема врска :) , нема шанси да заборавам на пицата :icon_bigg.

Врска нема ова за девиците,точно е само за кашкавалот! Капричиоза и Везувио рулз

kpbKENGUR напиша:
Врска нема ова за девиците,точно е само за кашкавалот! Капричиоза и Везувио рулз
Да да врска нема за девиците. Иначе Капричиоза

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom