Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Mesaja напиша:
Абе, остај се......со јогурт е ЗАКОН!!!

Закон?:pov: :ne:
Немам навика да пијам нешто додека јадам ама со пица дефинитивно кока кола или нешто слично ... каков јогурт леее:lud: :icon_lol:

Добро бе....не се љутам...можда ти нејќеш со јогурт, можда некој друг сака со јогурт....

Тебе ако ти се свиѓа со Кока кола, јади со кока кола.....

Мене и со јогурт и со кока кола ми се свиѓа....

The`bItCh напиша:
Овен

Вие сакатепицата да ја јадете дома. Па дури и да одите во некоја пицерија делот од пицата кој нема да го изедете барате да ви го спакуваат за дома. А кога треба да изберете, вашиот најчест избор е лута пица, со зачини или лути пиперчиња.

Е сеа....Не до толку.....Па уште и за дома да ми пакувааат....
Али точно, точно........Погоди......
Надежна си за гатачка:baeh:

Вие сакате пица со многѕ сирење и кашкавал, па затоа најчесто ја нарачувате пицата со четири сирења. А пред да почнете да јадете не заборавате со салфетка да ја впиете маснотијата од пицата.

Никат не го праам тоа......

Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.

Не јадам пица....

Dani^^^ напиша:
Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.

Не јадам пица....
I jas sum riba...ama jadam pica :)Kaprichioza ahhh kako mi se prijade

Може да се рече дека е некој вид пица.. :icon_roll

Sredna pica,dobro potpecena,so mnogu kaskaval,eventualno nekoja maslinka i epten malku kecap,mislam deka margaritta se vika. :)

Абе да си ибете у беља ме стаивте,ми се пријаде пица:angry2: :smeshko:

The`bItCh напиша:
Овен

Вие сакатепицата да ја јадете дома. Па дури и да одите во некоја пицерија делот од пицата кој нема да го изедете барате да ви го спакуваат за дома. А кога треба да изберете, вашиот најчест избор е лута пица, со зачини или лути пиперчиња.
Точно , ама никогаш не барам остатокот да ми го спакуваат за дома :pos::pos::pos:

Кога сме кај пициве, кај прават најдобри? Се мисли во Македонија, по можност Скопје. Одамна не сум јадел квалитетна пица. Во последно време или од оние преклопените, или на парче од сендвичари...

Каде има најсочни пици?

Не сери бе, кажи озбилно! Од кај ја купуваат они? Тоа е битно! :wink:

Овен

sve pogodija breee :icon_eek:

Скорпија

Вие сакате необична пица со некој нов сос, крем па дури и пица со овошје, како на пример ананас. А покрај пицата, вие секогаш знаете да го добието телефонскиот број од келнерот/ката.

voa isto i za maz mi sve e tocno , osobeno poslednovo svaka cast :cuc::icon_mrgr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom