L
Luki Junior
Гостин
секаква. буквално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

). Ама озбилно, после втора средно не се определував по жанрови (иначе тогаш хардкор фан на рок и метал), па последниве години ниту по артисти, исклучиво по песни. Секако има некои звучни имиња, ама тоа не е поентата. Ако морам да напоменам жанровски тогаш стриктно зависно ќе ми биде од амбиентот - пр. театрална или трејлерска, рок, метал (тука се песни од речиси сите поджанрови, стари нови) кога играм игрици, понекогаш кога трчам, пешачам, вежбам, хип-хоп, електронско (исто све) и рап претпочитам во кола, на домашни забави (нормално у моја организација за да си ги бирам песните
) и останатото е најчесто она масите што слушаат и пошо сите ги знаат најчесто е на јавни настани, промоции, така да неам против со општо друштво кога сум да си потпевнувам и јас. Ама регето у парк аууу ќе заборавев 
od sve po nesto ali navise sto mrazam e sabanska i narkomanska vo stilot na vaska ilieva.

Што се чудиш, Васка е тешка психоделија.

Се што ќе ми посака душичкава си слушам, во последно време ме зарази ромската музика, весеље!
Andro verdan drukos naneMan pirani shukar naneLoli phabay precinavaHop, hop, hopYek pash tuke, yek pash mangeHop, hop, hopppp<3
па и текстот го напишала 

od metalika najvise slusam gans en rouzes i nikel bek![]()