Каква музика слушате?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Слушам се што ми е убаво - од метал и индустриал до поп и класика. Сакам наjмногу балканска и грчка поп. Наjдобри пеjачи се на пример Калиопи, Eirini Merkouri, Elena Paparizou, Laura Pausini, Rallia Hristidou, Kaija Koo, etc. И наjдобри бендови La Oreja de van Gogh, Rammstein, Guano Apes, Gravity Kills, ........

http://www.last.fm/user/JipDeimos - тоа сум jас :)

Слушам се, сакал ја или не (чисто ради римата ова:)). Ама озбилно, после втора средно не се определував по жанрови (иначе тогаш хардкор фан на рок и метал), па последниве години ниту по артисти, исклучиво по песни. Секако има некои звучни имиња, ама тоа не е поентата. Ако морам да напоменам жанровски тогаш стриктно зависно ќе ми биде од амбиентот - пр. театрална или трејлерска, рок, метал (тука се песни од речиси сите поджанрови, стари нови) кога играм игрици, понекогаш кога трчам, пешачам, вежбам, хип-хоп, електронско (исто све) и рап претпочитам во кола, на домашни забави (нормално у моја организација за да си ги бирам песните:D) и останатото е најчесто она масите што слушаат и пошо сите ги знаат најчесто е на јавни настани, промоции, така да неам против со општо друштво кога сум да си потпевнувам и јас. Ама регето у парк аууу ќе заборавев :свиркам:

od sve po nesto ali navise sto mrazam e sabanska i narkomanska vo stilot na vaska ilieva.

Се што ќе ми посака душичкава си слушам, во последно време ме зарази ромската музика, весеље! :vozbud:

Andro verdan drukos nane
Man pirani shukar nane
Loli phabay precinava
Hop, hop, hop
Yek pash tuke, yek pash mange
Hop, hop, hopppp<3

Се што ќе ми посака душичкава си слушам, во последно време ме зарази ромската музика, весеље! :vozbud:

Andro verdan drukos nane
Man pirani shukar nane
Loli phabay precinava
Hop, hop, hop
Yek pash tuke, yek pash mange
Hop, hop, hopppp<3

Циганка моја :love: па и текстот го напишала :pos:
Иначе јас слушам екс ју, по нешто рок, и поп-рок понекогаш. Зависи од расположение:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom