Crazy in Love
Here's looking at you kid.
deka neti e do ebenje
Не е темава само за тоа, туку општо како влијае музиката врз нас, ако добро сфатив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
deka neti e do ebenje
Џез
Одлични љубовници кои во сексот уживаат и со тело и со душа, а и едното и другото го даваат додека водат љубов. Сакаат да имаат музика за време на сексот и се страствени. Тешко се посветуваат но кога ќе се одлучат, нема назад.
ако си ги анализирал ...... дури и ако некого онака површно го знаеш, можеш да предвидиш како и што ќе направи во некоја ситуација или решава проблемТешко се посветуваат, и затоа пола џезери што ги знам не се скинати
Плус, за да си одличен љубовник треба пракса... не џез. Така да, ова не ми држи вода.
Но сепак се согласувам дека музиката открива голем дел од личноста на човекот.
Не е темава само за тоа, туку општо како влијае музиката врз нас, ако добро сфатив.
упс, неќев да те увредам.. Само мојот хејт према таа музика го искажувам на тој начин, глуп начин.
е па тука лежи зајакот, поточно мојот пост. ако ти е соговорникот (читај потенцијалниот партнер/ка) на иста или слична бранова должина (музика), тогаш и може човек да се надева дека ќе се омрси (не е морално). во спротивно само познаници ќе бидете.
Секој со свој стил бе, пример јас кога ќе пуштат народно ми иде да си пукам![]()
No problem, не се вреѓам јас толку лесно, бидејќи слушам се
Тоа беше за да не ги доживуваш луѓето така стереотипно.
Пример, ако се видиме на рок свирка, ќе ме испочитуваш, но ако сум во кафана, одма ќе ми залепиш некоја грда етикета. Не оди тоа така, не оди...
Многу интересна статија...
Šta vaš muzički ukus govori o vama?