Каква музика слушаш, таков си во кревет

Џез

Одлични љубовници кои во сексот уживаат и со тело и со душа, а и едното и другото го даваат додека водат љубов. Сакаат да имаат музика за време на сексот и се страствени. Тешко се посветуваат но кога ќе се одлучат, нема назад.

Тешко се посветуваат, и затоа пола џезери што ги знам не се ни скинати :pipi:
Плус, за да си одличен љубовник треба пракса... не џез. Така да, ова не ми држи вода.

Но сепак се согласувам дека музиката открива голем дел од личноста на човекот.

Тешко се посветуваат, и затоа пола џезери што ги знам не се скинати :pipi:
Плус, за да си одличен љубовник треба пракса... не џез. Така да, ова не ми држи вода.

Но сепак се согласувам дека музиката открива голем дел од личноста на човекот.
ако си ги анализирал ...... дури и ако некого онака површно го знаеш, можеш да предвидиш како и што ќе направи во некоја ситуација или решава проблем

море а панкери и металци? се тоа девици е најверојатно

Не е темава само за тоа, туку општо како влијае музиката врз нас, ако добро сфатив.

Јас од тоа што прочитав разбрав дека темава е врската помеѓу музиката и сексуалниот живот иако во статијата имаше јасно дефинирани типови додека во реалниот живот доста често луѓето слушаат повеќе видови музика.Ако постојат такви што слушаат само еден тип музика според мене тоа се ептен ограничени личности(и тоа благо речено)

А ја шо ја слушам Лана? пушки пишколи сум да не ми е в кревет некој :D :P

Слушам од се по нешто, дали тоа треба да значи дека сум совршен во сексот!? :facepalm:

упс, неќев да те увредам.. Само мојот хејт према таа музика го искажувам на тој начин, глуп начин.

No problem, не се вреѓам јас толку лесно, бидејќи слушам се ;)

Тоа беше за да не ги доживуваш луѓето така стереотипно.
Пример, ако се видиме на рок свирка, ќе ме испочитуваш, но ако сум во кафана, одма ќе ми залепиш некоја грда етикета. Не оди тоа така, не оди...
--- надополнето: 11 септември 2013 во 17:32 ---
е па тука лежи зајакот, поточно мојот пост. ако ти е соговорникот (читај потенцијалниот партнер/ка) на иста или слична бранова должина (музика), тогаш и може човек да се надева дека ќе се омрси (не е морално). во спротивно само познаници ќе бидете.

Ти ова озбилно?
Ако не сум се нашла на иста бранова должина со некого, тоа во никој случај не било затоа што слушаме различна музика. Улога играле многу други побитни фактори.

И чекам да ми објасниш како тоа јас и ти убаво се согласуваме, а ме има и по кафани, меѓу останатото :icon_lol:
--- надополнето: 11 септември 2013 во 17:35 ---
Секој со свој стил бе, пример јас кога ќе пуштат народно ми иде да си пукам :D

Цеца, Аца Лукас или Шабан Шаулиќ? :D:P

No problem, не се вреѓам јас толку лесно, бидејќи слушам се ;)

Тоа беше за да не ги доживуваш луѓето така стереотипно.
Пример, ако се видиме на рок свирка, ќе ме испочитуваш, но ако сум во кафана, одма ќе ми залепиш некоја грда етикета. Не оди тоа така, не оди...

Оти не ми ја сконта поентата? Ја не упатив навреди према луѓето кои ја слушаат, туку према музиката. Пошо мене ми иде на живци и ваљда смеам да хејтам. И зборот ми беше дека таа музика ми ствара глупа атмосфера. Татко ми оди во кафана, ја и него ли да го мразам и да не го почитувам? Секоаш си го фатите лично, аман бе..

Plavooka сакале/несакале преку музиката се откриваме пред другите. не мислев ништо лошо кога го кажав ова.
дека јас и ти се согласуваме, .... СЕ согласуваме. али ..... еве да ја проанализираме ситуацијата кога се запознавме. пред да се запознаеме, ти знаеше дека сум (се гледа и по аватарот) дека сум пред се рокер. од прва ти, а и билокој отприлика знаеше со кого (каков тип на човек) ќе седиш на маса. со некој кој и кога ќе се начука нема да крши чаши во кафаната на пример, нели? дека нема да крева раце на “чаше ломим“:D. тоа е моето откривање пред другите.
е сега, се даде себеси како пример.кога го пишав постот не мислев на никого посебно. но искуството ми покажало дека ако некоја особа (машко/женско) го преферира единствено турбофолкот, и се' останато за таа особа е шит, тогаш јас со таа особа не можам да најдам ништо заедничко. од ова може да се изведе заклучок дека ти не слушаш само турбо;) што е всушност и вистина. исто ко и мојата партнерка која виде дека заврти колк со вас нели?:vozbud:
супер беше, нели?и пак би го повторил сето тоа.(y) али се знаеше дека јас нема да станам и завртам дупе:pos: пак се навратив со откривањето пред другите.
него, во сабота на пиво?;)

Што го тупите толку :D после неколку пијачки на секоја песна ќе викаш мојата песна :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom